Sayfa 620/736 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Aktifbank'ın Nkolay uygulamasından aldığım PPFler, Aktifbank'ın kendi fonları dışında 13.30'dan sonra hesaba düşüyor, bu da dediğiniz gibi bir dezavantaj. Aynı gün IDL dışında fon değişimi yapamıyorum. Yetişmiyor.
    Anladım Sn.spektrum, bu kurumdan kaynaklanan bir durum normal şartlarda anında para gelmesi lazım, benim işlem yaptığım PPF ler, Azimut, Rota yada Ak Yatırıma aitti, işlem yaptığım kurumda ALB Yatırmdı, 09.30-13.30 yapılan işlemlerde para anında hesaba geçiyordu, bilmiyorum ama kurumu arayıp biraz sıkıştırsanız sizin parada anında hesaba geçer gibi geliyor, yoksa bu yaptıkları taktik sanki müşterinin parası arada boşta kalsın kazancı biz yiyelim der gibi olmuş.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Anladım Sn.spektrum, bu kurumdan kaynaklanan bir durum normal şartlarda anında para gelmesi lazım, benim işlem yaptığım PPF ler, Azimut, Rota yada Ak Yatırıma aitti, işlem yaptığım kurumda ALB Yatırmdı, 09.30-13.30 yapılan işlemlerde para anında hesaba geçiyordu, bilmiyorum ama kurumu arayıp biraz sıkıştırsanız sizin parada anında hesaba geçer gibi geliyor, yoksa bu yaptıkları taktik sanki müşterinin parası arada boşta kalsın kazancı biz yiyelim der gibi olmuş.
    Haklısınız üstadım ama uygulamanın işleyişini bu şekilde kurdukları için kişisel girişimlerle bir değişiklik sağlayamam gibime geliyor. Sistem böyle işliyor diyip işin içinden çıkacaklardır. Neyse bana da tecrübe oldu. PPF'ler arasında büyük oynamalar da olmuyor o yüzden çok sıkıntı yapmadım. Ama sizin gibi dinamik çalışabilmeyi de isterdim.

3.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    akyatırımdan kaç kere fon satmışımdır kendi para piyasası fonu dahil hiç 15.30 dan önce hesaba geçmedi..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    akyatırımdan kaç kere fon satmışımdır kendi para piyasası fonu dahil hiç 15.30 dan önce hesaba geçmedi..

Doğrudur, maalesef banka aracı kurumları biraz tok satıcı gibi davranıyor, hisse alım satım komisyonu ile bile milleti yoluyorlar, fırsat buldukça da müşterinin parasını nasıl arafta bırakıp o gün alacakları karı kendi hesaplarına yazmak için uğraşıyorlardır, ben ALB de bu konuda hiç sorun yaşamadım ama onlarda daha önce yansıtmadıkları bazı maliyetleri bana yansıtınca anında başka aracı kuruma geçtim, sonuçta hiçbiri babamın oğlu değil, neresi daha hesaplı hizmet veriyorsa oraya geçiyorum (:

Şuan geçtiğim kurumda tam şark kurnazı bunların hesapta nakit bırakmamak lazım, yoksa adam takasbank faizinin utanmasa yarısını maliyet diye kendi alacak...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Haklısınız üstadım ama uygulamanın işleyişini bu şekilde kurdukları için kişisel girişimlerle bir değişiklik sağlayamam gibime geliyor. Sistem böyle işliyor diyip işin içinden çıkacaklardır. Neyse bana da tecrübe oldu. PPF'ler arasında büyük oynamalar da olmuyor o yüzden çok sıkıntı yapmadım. Ama sizin gibi dinamik çalışabilmeyi de isterdim.
    Sizin için yeterli hizmeti veriyorsa kurum sorun değil hocam, ama ben bazı konularda daha önce sorun yaşadığım için şuan mümkün mertebe hiçbir olumsuz durumu sineye çekmiyorum, birde komisyon oranı benim için kırmızı çizgi herşey elektronik olmuş, adamlar hala milleti yolma derdinde...

6. Fonlara girdiğimden beri TLREF 52'lerden 49'lara geldi, ama aylık grafikte bu seviyelerden 52lere inip çıkan hep dalgalı bir grafik çizmiş, siz nasıl görüyorsunuz gidişatı?

7.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Fonlara girdiğimden beri TLREF 52'lerden 49'lara geldi, ama aylık grafikte bu seviyelerden 52lere inip çıkan hep dalgalı bir grafik çizmiş, siz nasıl görüyorsunuz gidişatı?
    TCMB döviz satın aldığında piyasaya TL veriyor. bu durum likidite fazlasına yol açıyor ve TLREF düşüyor. TLREF düşünce para piyasası fonlarının getirileri de düşüyor. Dinamik bu şekildedir.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    TCMB döviz satın aldığında piyasaya TL veriyor. bu durum likidite fazlasına yol açıyor ve TLREF düşüyor. TLREF düşünce para piyasası fonlarının getirileri de düşüyor. Dinamik bu şekildedir.
    Teşekkürler, peki siz genelde böyle düşüşlerde pozisyon değiştiriyor musunuz? PPF'nin mevduata göre geriye düştüğü durumlarda mesela?

Sayfa 620/736 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •