Sayfa 622/1002 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    YKb fonları_işbankası fonlar 2 gündür eksi yazdı bende getirmesini beklerken götürdü

sabah bir açtım dün - alal birgün önceki notlarım bakıyom
    kazayla bozdummu diye hesap harektlerine bakıyom kendimden şüphe ettim ya

bu sabahda aynısı oldu
    Fon ve repo faizleri 15 de kaldı , mevduat faizleri 20-21-22 lere yükseldi , fondan çıkışlarında bir sebebi bundan dolayı diyolar , borsayada bu yüzden satış geldi bugün...

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Ben de öyle dedim zaten. Sadece şunu söylüyorum, kârlı açık pozisyonun varsa ve 2022 Ocak ve ötesi ise ayrıca 2021 yılında zararın varsa kapat aç yaparsan en azından karlı pozisyonun stopajından kurtulursun.
    Aynen dediğiniz gibi. Aynı şeyi söylüyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BIST100 teknik olumsuzlaştı...Eğer SİN FORMASYONU oluşmazsa 2 li tepe olacak(2 li tepe özellikle vobda net)...

gerçi kim takar tekniği...direnci deliyor,tekrar aşağı basıyor vs.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dolar yukarı borsa yukarı hikayesi bugun işlemedi ,
    yarın işlermi ona bakıcaz ,
    gaz fren formasyonuna devam sonra yeni formasyon gelecek.
    Trendcileri bitirirler 3 4 aya desdere ile geçen hafta uyardım bende benim gibi trendciler kış uykusuna yatabilir yada az pozla işlem agustos bocegi karınca
    YTD

5. Benzine 68 Kuruş Zam [emoji599]

Brent Petroldeki artış sebebiyle bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere Benzinde 68 kuruş pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde zam gerçekleşmiştir [emoji618] https://t.co/Jb3YiB7Xmy

Karşılanmasına ne güzel alışmıştık..

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Laik,ehli dünya,sekuler ,sağ-sol ne ise...2000 den önce hortumladıkları bankaların adını yazsanız bir sayfa tutar.İSKİLER ve derin aşk üçgeni...sırtında çuvalla para yağmayı kim yapmış..görende 2002 den önce müreffeh ülkeymişiz sanacak..AKP çok hatalar yapıyor ama geçmişi de ak kaşık göstermeyin.bizzat yaşadık..

bu memlekette 17.000 faili mechul kimin zamanında yapıldı.TOROS-HENDEK denilince Malatya nın doğusunda travma oluyor.

adam İSTANBUL İÇİN kaybedecek 1 dakikam yok dedi..3 yıldır orada KİMLERE peşkeş çekmiş..veya kayda değer ne yapmış..

adamın İBB işi yok..oradaki sorumluluğunu halletmeden level atlamak istiyor.

AKP nin yapacağı en büyük hata İSTANBULA kayyum vs. atamaktır..zaten yıkılmış birine 10 ünite taze kan vermiş olur.

LÜTFEN sadece halk tv, fox izlemeyin.

ben akitten ,cumhuriyete kadar okurum...trt den halk tvye kadar izlerim.bu dediklerimi asla bu medyada göremezsiniz.

AKP yi çok eleştirelim-haklıyız da.. ama birazda bu tarafı da eleştirelim.

MANSUR YAVAŞa SAYGIM SONSUZ..işi ile uğraşıyor. CB hakkıdır.
    Akit okuyalım öyle mi?
    Arabistana geçen yıl Şerefs.zler deyip şimdi kahraman ilan eden, Sedat Peker'le röportajlar yapıp şimdi terörist diyen, İBB Başkanına Pontus, Rum, Fetöcü diyen, haberlerinin tamamının yalan olduğu tuvalet kağıdının bile daha değerli olduğu bir paçavrayı mı okuyacağım?
    Bu arada ismi ödeyeceği borçlardan ötürü; Önce Vakit sonra Anadolu Vakit şimdi Akit olan bir paçavra..Ülkede maalesef cahil çok mutlaka okuyan vardır tabi 20 yıldır ülkenin genel durumu gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Akit okuyalım öyle mi?
    Arabistana geçen yıl Şerefs.zler deyip şimdi kahraman ilan eden, Sedat Peker'le röportajlar yapıp şimdi terörist diyen, İBB Başkanına Pontus, Rum, Fetöcü diyen, haberlerinin tamamının yalan olduğu tuvalet kağıdının bile daha değerli olduğu bir paçavrayı mı okuyacağım?
    Bu arada ismi ödeyeceği borçlardan ötürü; Önce Vakit sonra Anadolu Vakit şimdi Akit olan bir paçavra..Ülkede maalesef cahil çok mutlaka okuyan vardır tabi 20 yıldır ülkenin genel durumu gibi.
    sen at gözlüğüyle sadece sözcü,halktv ye biat etmeye devam.Ufkun açılırdı.

sittin sene senin gibiler iktidar yüzü göremez.çünkü kendisi gibi düşünmeyen halka bakış açıları belli.ha...bu arada bir kesimi hor görüyorsun ama o kesiminde ahhhhh senin gibilere nasıl baktığını bir bilsen..KALP KALBE KARŞI..önce kalbini düzeltmelisin.

başgan akademik yüksek kültür seviyeni öğrenebilir miyiz?

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sen at gözlüğüyle sadece sözcü,halktv ye biat etmeye devam.Ufkun açılırdı.
    Biz bilime inanırız, itaat biat sizin işiniz. Beyinin olmadığı yerde ayaklar baş olurmuş.

Sayfa 622/1002 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •