Sayfa 623/1000 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. bendeki fonlar bunlar alım mıktarıma göre yükselten düşüğe

gpg değişken
    aes petrol
    krf doviz
    ykt altın

2. Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Sayın yuji,

Bu tur fon işine sıfırdan başlamış kisilerin sordugu soruları ve gelen cevapları bir konu altında paylasmaniz mumkunmu soru cevap bankası gibi
    Böyle birşey var diye biliyorum
    Galiba şurası: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35650

4. arkadaşlar, tcd'nin son halini inceleyeniniz oldu mu? önceki ay ile kıyaslarsak neler değişmiş bilgi sahibi olan var mı?

5. Hafta sonum EID portföyündeki geçen ay ile bu ay arasındaki değişiklikleri incelemekle geçti. Ve gördüm ki ellerinde olmayan hisselerle de ay içerisinde al & sat yapmışlar. Ki bu fon portföy dağılım raporunda yaptığı tüm işlemleri lot lot yayımlayan bir fon, işin içinden çıkamadım resmen. Onlarca işlem var. Bu türden bir istatistik tutmaktan vazgeçtim.

6. Bana kalırsa hisse yoğun fonların performansını değerlendirmek için yapılması gereken şey endeksin düşüş ve yükseliş gösterdiği periyotlarda nasıl bir getiri sağladıklarının analizini yapmak ve ona göre bir karar vermek. Ancak burada da şöyle bir sıkıntı var; mesela Mayıs ayından bugüne yaşanan yükselişte en büyük pay bankaların. Zaten bankacılık endeksi ile XU100 arasındaki farktan da anlaşılıyor bu durum. Fon işi daha mı zor nedir ? Portföyü profesyonellere emanet edelim diyoruz ama adamların profesyonelliğinin analizini yapmak hisse analizi yapmaktan daha zor sanki.

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bana kalırsa hisse yoğun fonların performansını değerlendirmek için yapılması gereken şey endeksin düşüş ve yükseliş gösterdiği periyotlarda nasıl bir getiri sağladıklarının analizini yapmak ve ona göre bir karar vermek. Ancak burada da şöyle bir sıkıntı var; mesela Mayıs ayından bugüne yaşanan yükselişte en büyük pay bankaların. Zaten bankacılık endeksi ile XU100 arasındaki farktan da anlaşılıyor bu durum. Fon işi daha mı zor nedir ? Portföyü profesyonellere emanet edelim diyoruz ama adamların profesyonelliğinin analizini yapmak hisse analizi yapmaktan daha zor sanki.
    Güzel yorum, en iyisi işi profesyonellere bırakıp arkaya yaslanmak

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bana kalırsa hisse yoğun fonların performansını değerlendirmek için yapılması gereken şey endeksin düşüş ve yükseliş gösterdiği periyotlarda nasıl bir getiri sağladıklarının analizini yapmak ve ona göre bir karar vermek. Ancak burada da şöyle bir sıkıntı var; mesela Mayıs ayından bugüne yaşanan yükselişte en büyük pay bankaların. Zaten bankacılık endeksi ile XU100 arasındaki farktan da anlaşılıyor bu durum. Fon işi daha mı zor nedir ? Portföyü profesyonellere emanet edelim diyoruz ama adamların profesyonelliğinin analizini yapmak hisse analizi yapmaktan daha zor sanki.
    O zaman beğendiğimiz fonu alıyoruz. Hisse yoğun fonlarda endeks fonu değilse uzun dönemli performansa ve son dağılım raporunu inceleyip beğeniyorsak alıyoruz diyelim mi üstadım ?

Sayfa 623/1000 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •