Sayfa 624/999 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ardakoca Yazıyı Oku
    O dönemlerde piyasa fiyatı 420bin tl civarı gibiydi , muhammen bedelleri piyasa fiyatına epey yakın oluyor genelde , emlakçı ve bilirkişi raporuyla belirleniyor zaten. Ben ailevi özel bir durumdan dolayı ısrarcı oldum ve aldım ancak benden farklı olarak al-sat işi yapan 2 arkadaş vardı , 380bin tl'ye kadar kovaladılar. Bina 20 yıllık.

Daha az tutulan semtlerde , çok talep olmayan yerlerde veya binalarda %15-20'ye kadar muhammen bedelin altına almak mümkün olabiliyordu en fazla. Hatta şöyle söyleyeyim , gidip ihale salonunda bizzat takip ettiğim bazı gayrimenkuller , müteahhit firmalar da ihaleye girdiği için muhammen bedelin çok üzerinde bile bitiyor.

Websitesi üzerinde , ihaleler bittikten sonra biten rakamı genellikle yayınlıyorlar. Oradan da gözlem yapabilirsiniz. Benim uğraştığım dönem, faiz sıçraması olmadan önceki dönemdi , şu anda dinamikler değişmiş midir bilemiyorum.
    bilgi için teşekkür

2. Ykb fonu yarın son gün Mk 22.50
    Vadesi 3 mayıs
    Min. 2 Mio
    Stopaj %10
    ———————

Ykb
    Mk %22
    7-8 mart talep toplama
    Min.500K

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. MB faiz oranini degistirmedi.

4. Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Faizlerin politika faizi yüzde 24 seviyesinde bırakıldı.

5.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    MB faiz oranini degistirmedi.
    Hazirana kadar kimse beklemiyor zaten ..Dolar 5 in altına inmeden değiştirirse sıkıntı büyük olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. TCMB: İHTİYAÇ DUYULMASI HALİNDE İLAVE PARASAL SIKILAŞTIRMA YAPILABİLECEKTİR

Sihirli sözcük yine kullanılmış

8.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    İstanbul İcra Müdürlüğü sayfasına bakın .

Yanlız bu aracları alanlar genelde anlaşmalı galeri mafyası yani sen ben alamayız çok zor.
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    İstanbul İcra Müdürlüğü sayfasına bakın .

Yanlız bu aracları alanlar genelde anlaşmalı galeri mafyası yani sen ben alamayız çok zor.
    "Kimse ben kötüyüm demezmiş e" örnek... Aklıma 1980 lerde kazık yediğimiz bankerler geldi bir an. Birinin adı "Borsa" idi. Güya bir çok general, bürokrat para yatırıyormuş diye kandık.

https://www.thebrandage.com/fleetcor...-acikladi-7776 aşağıdaki tarihi eski haberden bir alıntı.

Fleetcorp, sektörün gösterdiği büyümeye paralel bir büyüme gerçekleştirme hedefi ile yoluna devam ediyor. 23 bin adetlik filoya sahip olan şirketin, büyüme planında 2021 sonu için araç parkını 42 bine, aktif büyüklüğünü ise 1,2 milyar TL'den 3 milyar TL'ye çıkarmak yer alıyor. Fleetcorp böylece tamamen organik büyümeyle sektörde ilk 5 arasında, yüzde 100 yabancı sermayeli şirketler arasında da ilk 3 oyuncu içinde kalmayı amaçlıyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 624/999 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •