Originally Posted by
ayhan53
Buda lebalep aşı kuyruğu gittim yüzlerce kişi aşı için sırada adını listeye yazdırıyon seslenmelerini bekliyon listeye baktım a4 kağıdına arkalı önlü 6 liste her birinde 40 kişi olsa önümde 240 kişi var 200 ü orada -2. kat nefes bile alınmıyor adımı yazdırdım çıktım 45 dakika sonra tekrar gittim içerisi gene lebalep listeden baktım önümde 20 kişi var bekledim aşımı oldum çıktım 200 kişi halen vurdurmak için bekliyordu. Bence onların bir kısmına bugün vuran sağlam vuracak haftaya hepsi virüslü gezecek
Büyük kentte oturmanın nimetlerini yararlanıyorsanız, kalabalıkların yarattığı izdihamdan şikayet etmemek gerekir. Ankara'da sadece keçiörenin nüfusu ülkedeki birçok kenten daha fazla.
Örneğin siz 6-7 km. yolu 45dakikada, 1 saatte alırken biz 3-4 dakikada alıyoruz. Ancak küçük bankaların şubeleri yok. Metro grossmarket gibi büyük marketler yok. Bazı şeyleri az çeşit içinde seçerek pahalı alıyoruz.
Biz 300 bin nüfuslu bir kentteyiz. Eşim dün aşı oldu. Sağlık ocağında 2-3 hasta vardı. 10 dakika bekledik. Hemşire ile 15 dakika sohbet ettik.
Tabii bir de virüs daha az yayılıyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri