Sayfa 625/998 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. İnternet bile olmayınca teknolojiden uzak kaldım. Bodrumu toparlarken televizyona bağlanan atariyle, televizyona bağlanan anten dönüştürücüsüne denk geldim. Joysticklerinden bulabilirsem onunla oynayıp oyalanayım bari. Ülke zaten, tımarhane gibi oldu. Hava karardımı dışarıya çıkmak bile dert, tenhada yürümek dert, hatta kalabalıkta bile birinin gelip boynuna bıçak saplamayacağının garantisi yok

Bence açılmış ürün bozuksa geri alınmak zorunda.Açmadan bozuk olup olmadığı nerden bilinecek ki.Değişim yeterli olmamalı neticede bir ton uğraştırıyorsun müşteriyi adam yaptığı alışverişten soğudu belki,kızdı,yoruldu.Bunların bedeli olmalı diyeceğim de sonra hangi ülkede yaşadığım aklıma geliyor gülüp geçiyorum.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence açılmış ürün bozuksa geri alınmak zorunda.Açmadan bozuk olup olmadığı nerden bilinecek ki.Değişim yeterli olmamalı neticede bir ton uğraştırıyorsun müşteriyi adam yaptığı alışverişten soğudu belki,kızdı,yoruldu.Bunların bedeli olmalı diyeceğim de sonra hangi ülkede yaşadığım aklıma geliyor gülüp geçiyorum.
    Bedeli biz ödüyoruz, değiştirmeyi yapmak için Kütahyaya gidip geldim 100 km.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. amerikada ikamet eden bir öğretim üyesi çocuğuna bir elektronik ürün almış çocuğu bir hafta on gün oynadıktan sonra oyuncağa ilgisi azalmış oynamayı bırakmış bunu götürüm belki iade alırlar demiş götürmüş hemen iade almışlar ambalaj kutusunun bile içine bakmadan ürünü alıp parasını iade etmişler buna çok şaşırdığını ve çok etkilendiğini eğer Türkiyede olsa imkansız olurdu diyor yani kapıdan dışarı çıksanız geri iade almazlar işte bir ülkede ahlak çöktümü her şey çöküyor darbelerden ekonomik krizlerden ömrümüz geçiyor gençlerimiz uyuşturucu bataklığına düşüyor mafyaya tetikçi oluyor bunalıma girip ruh hastası oluyor evlenmekten korkuyorlar ilerde sokakta dolaşmaya korkar olacağız

6. Şu psikopatları bir adaya toplasak.
    Köpekler itlaf ediliyor.
    Psikopatlar köpeklerden daha rahat geziyor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Şu psikopatları bir adaya toplasak.
    Köpekler itlaf ediliyor.
    Sistem psikopat yetiştirmek üzere,!!!
    Dizayn edilmiş.!!!!

En büyük piskopat yürütmenin başı.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Şu psikopatları bir adaya toplasak.
    Köpekler itlaf ediliyor.
    Hayırsızada, köpekler açlıktan birbirlerini parçalayarak itlaf ediyorlar, bunlarda böyle yaparlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 625/998 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •