Geçen günlerde yine bir bankada böyle bir durumu o sitede gözlemlemiştim. 4,5 li bir rakamdan al sat yazıyordu, websitesi hatası diye düşünmüştüm.
Bundan 1 ay önce garanti bankasının serverları 6 saat kadar çalışmadı. Ne kredi kartı çekti ne de mobil-web sitelerinden işlem yapılabildi.
Ara ara bu tür arızalar olabiliyor. Paniğe gerek yok.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Abd tahvili ile neden örneklendirdiğinizi anlamadım. CDS nominal +kuponu vermiyor mu? Șimdi benim CDS satıcısı olduğumu düşünelim CDS sözleşmesinin bitimine ve itfaya 3 ay kalmış olsun. Benim gelirim nedir CDS'in son taksidi, yani yıllık CDS ödemesi /2. Peki giderim nedir max olarak eurobond 'un nominali + son kupon. Gelirim giderimden fazla olursa bu işe girmeyeceğime göre şöyle formüle edebiliriz. Giderim : 10.000 (nominal değer karşılığı) + 500 (son kupon) =10.500 ancak ben bunu bedeli sadece sözleşme sonundaki tek CDS taksidinden alabilirim. CDS'in fiyatı yılda iki ödeme bedelinden oluşuyorsa ve bir taksit bedeli 10.500 ise CDS'in fiyatının 10.500 X 2 = 21.000 olması gerekir. Benim hesap bu.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygılar.
düşünsene.. fırsat bu fırsat diye 100K dolar alıyorsun 3,80 den diye.. ertesi gün düzeltiyorlar.. kapalı piyasa kuru 6,92 tl den hesabına geçiyorlar 55K doları. mazallah
Komik banka .... resmen
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd tahvili ile neden örneklendirdiğinizi anlamadım. CDS nominal +kuponu vermiyor mu? Șimdi benim CDS satıcısı olduğumu düşünelim CDS sözleşmesinin bitimine ve itfaya 3 ay kalmış olsun. Benim gelirim nedir CDS'in son taksidi, yani yıllık CDS ödemesi /2. Peki giderim nedir max olarak eurobond 'un nominali + son kupon. Gelirim giderimden fazla olursa bu işe girmeyeceğime göre şöyle formüle edebiliriz. Giderim : 10.000 (nominal değer karşılığı) + 500 (son kupon) =10.500 ancak ben bunu bedeli sadece sözleşme sonundaki tek CDS taksidinden alabilirim. CDS'in fiyatı yılda iki ödeme bedelinden oluşuyorsa ve bir taksit bedeli 10.500 ise CDS'in fiyatının 10.500 X 2 = 21.000 olması gerekir. Benim hesap bu.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygılar.
Yer İmleri