Sayfa 63/534 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. Ben bu ay bekliyorum krdmd raklisini eğer bankalar falan diğer aylara kalirsa o zaman da onlarla ilgileniriz : halay:

Herşey rutinde gitseydi Koç abinin 4.20 hedefi aynen bende de vardı zaten. Bu dalgadan sonraki yükseliş dalgasında böyle bir hareket bekliyordum ama öne geldi. Bu dalganın geri çekilme dibi 4.44-45 olarak işaretledim. Bir daha görür mü bilemem.

Aslında seçim, papaz vs hikaye. Ekonomideki durum artık ayyuka çıktı. Usd de deki inat oradan geliyor.

Mb üzerine düşeni yapmadığı için bu yükseliş isteği hala sürüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Mb üzerine düşeni yapmadığı için bu yükseliş isteği hala sürüyor.
    Dolardaki yükseliş de bence teknik. Bu durum yıllar önceden belliymis gibi geliyor bana. Aç bak yıllığı zaten yavaş yavaş yükselme var o yatay dediğimiz yıllarda bile. Seneye daha da yukarılara gidecek gibi de duruyor.

Şimdi bu ralliyle birlikte düşecek bence de 4.50 altına seneye ama daha da yukarıya bir ivmesi var.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Dolardaki yükseliş de bence teknik. Bu durum yıllar önceden belliymis gibi geliyor bana. Aç bak yıllığı zaten yavaş yavaş yükselme var o yatay dediğimiz yıllarda bile. Seneye daha da yukarılara gidecek gibi de duruyor.

Şimdi bu ralliyle birlikte düşecek bence de 4.50 altına seneye ama daha da yukarıya bir ivmesi var.
    Abi grafiğin içerisinde herşey var aslında. Temel var, haber var. Ama devamlılık için tüm etmenlerin görevini yapması lazım. Mb faiz arttırmazsa, olması gereken yere getirmez ise, oyun bozulabilir. Usd geçici olarak gevşese bile kırabilir orayı.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi grafiğin içerisinde herşey var aslında. Temel var, haber var. Ama devamlılık için tüm etmenlerin görevini yapması lazım. Mb faiz arttırmazsa, olması gereken yere getirmez ise, oyun bozulabilir. Usd geçici olarak gevşese bile kırabilir orayı.
    Artık faiz ki.artacak yoksa başka birşey mi.bilmem ama bu dolar bir şekilde geveeyecek ya da 7-8 falan olacak bir anda. Bence ikinci ihtimal daha zayıf . Belki de biz zayıf zannediyoruz. Bir anda da olur mu bilmem. Hiç yaşamadım. Piyasa da hiç yaşamamış. Grafik herşeyi bilir vesselam.

usd-yen

aylık grafik

Sayfa 63/534 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •