Sayfa 63/1012 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kxl Yazıyı Oku
    teşekkür ederim.
    şehir ülke kıta vs. ?

2. Sabah fibabank da 114 gün 26,5 tan bağlamıştım, gidişatı görünce şimdi bankayı arayıp 185 gün % 27 olarak güncelledim, hayırlısı artık.

3. Miktar 270k

4. Çeklerin yüzde 99.9 unun keşide yeri ile banka şubesi aynı şehir olduğu için cevap da ona göre verilmiştir

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    şehir ülke kıta vs. ?

5.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    Faizlerin düşmeside lazım buna göre. İnşallah mevduat faizleri ve kredi faizleri düşer. Borsa artar.
    Rsi -yani relative strength index yani relatif güç endexine göre yolum var anlamında yazmıştım
    Ama bazı sazanlar rsi i Reis diye anlamışlar [emoji56][emoji56]
    Yaw bu kafayla siz elinizdeki parayıda batırırsınız ..

Zinnur hn ;faizler düşmez düşürmezler ..Uzun bir süre yüksek gidecek hatta yükselecek.Faiz düşerse dolar çıkar bu daha riskli ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Son düzenleme : memorex; 06-11-2018 saat: 13:17.

Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Ben bu konuda stok olayından değil de kredi faiz oranlarının aşırı yüksek olmasına bağlıyorum. Gayrimenkul her daim güvenli liman olmuştur az kazandırır ama terste bırakmıyor en azından. Ben de 3 aydır evini satmaya çalışan kardesinizim Mersin de. Her almaya talip olan potansiyel kişinin yakindigi durum kredi faizlerinin yüksek oluşu. Yoksa çok rahat satılır ve yatırım yapılır. Ha şuan mevduat faizi güzel ama günün birinde durum değişecek ve inşaat maliyetlerinin yüzde 50 ye yakın arttığını unutmayalım. Yani sağlam artacak zamanı geldiğinde.
    herkes krediyle almıyorki evini,nakiti olan da var memlekette gayrimenkulde stok olduğu için fiyat düşüyor, onun için kimse yanaşmıyor şu an. dibi bulana kadar almadığınız her gün çift taraflı(düşen gayrimenkul fiyatı+alınan faiz)kardasınız stoklar azalınca ralli başlar

8.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Sabah fibabank da 114 gün 26,5 tan bağlamıştım, gidişatı görünce şimdi bankayı arayıp 185 gün % 27 olarak güncelledim, hayırlısı artık.
    Fiba'daki mt'yi aradım, bu oranı teyit etti. Hatta 1 yıla tutara göre 27,5 verebiliz dedi. Fiba bu oranı veriyorsa kısa vadede faiz yükselecek demektir.

Sayfa 63/1012 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •