Dolar al sat için viopda iyi bir alternatif ama kaldıraç işi beni bozar riskli diyen uzak dursun viopdan ağzı yanmış biri olarak söylim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar al sat için viopda iyi bir alternatif ama kaldıraç işi beni bozar riskli diyen uzak dursun viopdan ağzı yanmış biri olarak söylim
Bunlar bizden topladıkları mevduatları kiralama sertifikası ,öşb senetleri ve tahvillere yatırıyor diye biliyorum hazır kredi kimseye vermiyorlar iken bi maden bulmuşlardır ama neden çok paraya az veriyorlar o mantığı çözemedim .
5 -10 kuruş hesap etmemek gerekir uzun vadeli alış ise. Bu faiz oranlarinda dolar almak için yil sonu beklentisi 6 yi geçmeli yalnız.gerci faizler de boyle kalmayacak görünüyor..benim de elim cok kayıyor ama sen alınca haber ver gene de az bekleyelim dalgayı yakalarız belkiytd
[QUOTE=Omega0607;3081398]Taze taze yeni oranlar :
Odea
1 M e kadar 21.50
1 M üstü 21.25
500k usd ye kadar 4.25
Fiba
Kiraz hesap hoşgeldin beşgeldin
500 k ya kadar 23
150 k usd ye kadar 5.5
Sadece 2 ay için
Fiba Dolar faizini yüzde 4,5 diye gördüm. Yanlışım varsa düzeltiniz Sayın Omega0607....
Saygılar.....
Küçük miktarda fazla müşterinin vadesi de ortalama istatistiksel bir sekilde hesaplanabiliyor. Şu kadari şu kadar gun kalabilir gibi. Kucuk yatırımcı faiz düşse de uyanana kadar parayı taşımıyor bence. buyuk yatırımcı bu dengeyi bozuyor. Çıkışlar daha hizli olduğundan bankanin elde tutmasi gereken para artıyor bence. Yillikta ayni orani verir.. Cunku 1yil kalacağını bilirse sikinti yok, banka da 1 yıl baglayabilir o zaman..onemli olan kisa vadeli likidite sikintisina girmemek
5,45 - 5,50 den terste kaldık. Ben her zaman derim. Doları ancak benim alımlarım düşürür.![]()
Yer İmleri