Sayfa 630/1003 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Yeni asgari ucret aciklandiginda 485 USD. ediyordu, su an 438 USD. ediyor.

Dikkat edilmesi gereken nokta, henuz bu zamli maaslar calisana odenmedi.

Odendigi gunlerde 400 USD'nin altina inecektir.

2. CHP'li Müzeyyen Şevkin in oğlu da göçtü.!

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, -Bu ülkenin gençleri kadar oğlumun da böyle bir tercih yapmış olması beni çok üzdü- dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

Benim annem vekil olsa, neler yapmazdim diyorsunuz dimi..

Gercekleri gorun, cokusun buyuklugunu yumusatmaya calismayin.

Ve de beter olun.

Fed yılın kalanında 1 veya 2 kez faiz artıracak bu durumda parite duşermi düşerse ne kadar düşer.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Fed yılın kalanında 1 veya 2 kez faiz artıracak bu durumda parite duşermi düşerse ne kadar düşer.
    0.95e kadar duser

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    0.95e kadar duser
    https://m.youtube.com/watch?v=YkGn4JlnMrc
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bayram ziyareti için 2 öz teyzem geldi. Malum şahısa tapıyorlar. Biri torunu ve kendi için hastane randevusu arıyormuş, bulamıyormuş, anlatıyorum malum zatın doktorları kovduğunu, ülkede doktor kalmadığını, kalan yetersiz sayıda doktorun iş yüküne 10-15 milyon mültecinin eklendiğini, yine malum zata laf söyletmiyorlar.
    Biri tarıma uğraşıyor, kendi tohumları varmış, ekemiyorlarmış, yasakmış, bir yerden tanesi 5TL'den fide alıp onu ekmek mecburiyetinde bırakılıyorlarmış, buna para mı yetermiş,halbuki eskiden kendi tohumlarını ekebiliyorlarmış. Kimin yasakladığını anlatıyorum, tarih ve kanun sayısı vererek, yine "o benim babam, ona laf söyletmem" deyip defolup gittiler. Gerçekten inanılmaz bir durum. Devasa bir cehalet okyanusunda yüzüp, cellatlarına aşık olmuşlar... Doğruları duymaya tahammül edemiyorlar...Ülkenin geleceği hakkında hiç umudum yok...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 630/1003 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız