-
Bankalar sert şekilde temmuz eylül 2022 girmişti benzeri yaşanırsa lütfen afallamayın şaşırmayın endeksin kaldıracı bankalardır dinlenecekler çıkışları sindirip belki de düşecekler ama eninde sonunda düşen enflasyonu be yükselen faizleri olumlu fiyatlayacaklardır !!!!
Asla yatırım tavsiyesi içermez fikirlerim beni bağlar bilgi amaçlı hedefler yazılmış olup tavsiye içermez !!
-
Fibo zırvadır. falcılıktan farkı yoktur. Eskiden burda bi doktor arkadaş vardı dalga sayar dururdu. Belki IQ fazla yüksek insanlar gelecek dahil her şeyin matematik formülü olabileceğini düşünür. Piyasa kaotiktir ( Yiğit Bulut'un sevdiğim tek lafı ) iş bittikten sonra olan biteni gelir etiketlersiniz. ABC, xyz, bilmemne, olmadı 1 2 3 4 5. Biri mutlaka uyar. Kolay gelsin.
-
Fibonacci zırva olsa dünya kullanmazdı …
Demeyeceğim .
Haklı olduğumu varsayalım her tür giyim kültür ve yalaştı norma örf adet de zırva oluyor insanların gülümsemeleri ve miş mış gibi yaşamaları da yalan oluyor düşünceniz felsefi hak veriyorum .anlayabiliyorum …
Sahte düzenin sahte fiboları var
Dünyada borsa sahte herşey yalan ok anlarım !!! Bu anarşist felsefeye ben de yakınım aslında !!
Sorun şu ki o zırva , dediklerinize milyonlar inanıyor ve fiyatlar oraya gidiyor dolarda adil değer olmaz hisselerde fk ve pd değerleri ise bence gerçekten daha pahalı gösterilen değerler ve aslında
Borsamız cidden ucuz bu da zırva değil !!!
Parasız ekonomik kuralları alternatif ekonomik modelleri anlatıp anlatıp anlatıp da dünyayı ikna edemezsin konuşturmazlar belki sustururlar adamı gülerler aptal derler deli divane derler , naif salak derler filan oysa deli olan paranın köleleri değil miydi ki !!!
Anlayan anladı beni !!!
kapitalizmin avukatları da çoğu süper ekonomist savunurlar düzeni …. Savunmayanı ise reklam verenler de sevmez değil tv değil radyoda röportaja bile çağrılmazlar yazıları mahalle bakkalına bile asılmaz aç kalırlar bu da gerçektir maalesef konuş konuş dinleyen olmuyor !!
-
Anladığım bende banka hisseleri var sizde yok. Belki ondan kısa yazıyorum. Geçen yılda taşıdım ortalama yüzde yüz doksan getirdiler. Az birşey eylül hariç komisyon bile vermedim.
Ha 10 kat 20 giden hisseler oldu. Arazisinde altın bulacaklarını bilirsen onu al bekle. Fiboda onu size söylemez zırvadır.
Hazine bakanı ( öngörülebilirlik ) dedi bence banka fiyatlaması için anahtar kelime. İrrasyonel davranışlar sergileyen başkan ve rasyonel bakan karışımımız oldu. Sonuçları izleriz.
-
20 aydır Akbank taşıyorum al sat yaptığım dönemlerde sadece Sabancı koç ve yan hisselere 3-5 gün geçiş yapar düşüşlerde geri dönerim
Maalesef yanıldınız ben banka hisseleri taşırım ucuz lar çok ucuzlar kapitalist bir eyyamcı olmayanlar da yatırım yapar taşa tezeklere yapraklara ağaçlara yatırım yapan bir doğasever komunist değilim rasyonelim ve sistemin evrimleşmek gelişeceğini sermayenin tabana yayılacağını savunan iktisadi düşünceye sahibim
Tüm bankalar bir gün halkın emekli sandıklarına ait olacak aynı iş bankası gibi o güne kadar patron şunu yaptı patron bunu yaptı konuşmayı seven konuşsun beni bağlamaz neticede o patron da insan ben de insanım birbirimize karşı bir alçaklık üstünlüğünüz yok barış içinde yaşamayı da öğrenmeliyiz ! Düşmanlaştırmadan eşitlik adalet yaman çelişki asrında değiliz iletişim ve talep asrındayız uzun ömür Rafah toplumu ve yapay zeka asrındayız uzay çapındayız bunu unutmayalım
Ben uzaylılarladan ve yapay zekadan düşmanlık beklerim patronlara ve devletler ise tehlikeli oyunlarla halkları fakirleştiriyorsa elden geldiğince uyarmak ve bölüşüm mücadelesinde üretimi refahı genişletmek amaç olmalıdır !!!
Liberal sol düşünce yerine hemen acilen kamulaştıralım , devrim yapalım kan dökelim lafları çocukluk ve beyinsizliktir, beyni olmayan ülke yönetemez hapishanede patates doğrar sadece …
Devrime değil evrime inanın sosyal bilimler bireyin tekil insanın aklını ve ufkunu zenginleştirmeye odaklansa her çocuk krallar gibi eğitim öğretim görse cidden donanımlı zeki bireyler olsalar dünyada bu çaba da yok dikkatinizi çekerim Yok !!!!
İşte o zaman kapitalizm kimseyi sömüremezdi bireylerin talepleri kolayca örgütlenir ve emek istihdam piyasası değer piyasası olurdu !!! bunu da ASLA UNUTMAYINIZ
SAYGILAR …
-

Originally Posted by
mterkan
Erorr.......
Bende mavi ekran çıktı
-
Resul abiden bi video izleteyim
Tüm error ve hata kodlarınız düzelir arkadaşlar
https://youtu.be/P6dgeRV44-Y
Resül abi stresli ve kriz bağımlısı ülkelerde ilaç gibi gelecektir cümlemize her eve bir RESUL BEY abi borsa mentoru şarttır !
-
Videdaki abi de iyiymiş. Hiç olmazsa bi çeşit çakma Lenin tarzı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri