vaaayy devre kesti dökmeden gitmeyecek demek. hadi bakalım hayırlısı. yatırım tavsiyesi değildir.
vaaayy devre kesti dökmeden gitmeyecek demek. hadi bakalım hayırlısı. yatırım tavsiyesi değildir.
bu hissenin fiyatı niye diğer spor hisselerine göre yüksek diyenlere cevap. başkanlık seçiminden sonra bedelli sermaye artışı için hazırlıklı olmak lazım. en son 2018 yılında % 250 yapmış. o bölünme sonrası fiyatı 7 lira civarındaydı. o günün 100 lirası bugünün yaklaşık 1500 lirası ediyor. yine yüksek bir bedelli açıklaması mümkün. yatırım tavsiyesi değildir.
Ali Koç,Cumhurbaşkanına,"devlete boynum kıldan ince,derdim fitnecilerle,,bir takım fitneciler,sizi bizimle karşı karşıya getirmek istiyorlar"dedi.
Hisse %7 prim yaptı.
Lig bitti,,,bundan sonra seçim,transfer haberleri,hissede volatil hareketlere sebeb olacak.
"Öyle bir kadro kuracağız ki,kimse önümüzde duramayacak" gibi iddialı sözler de hisseye canlılık getirecektir.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
hissede beklenti yüksek. eğer seçilecek başkan çok büyük hatalar yapmazsa hisseye yansıması önümüzdeki günlerde çok daha hızlı olacaktır. yatırım tavsiyesi değildir.
Tavan hayırlı olsun.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
hiçbir analize ve araştırmaya dayanmıyor ama benim beklentim çok kısa vadede 150 civarına çekecekler. sezona bu fiyatlardan girer diye düşünüyorum. eğer avrupa ön eleme maçlarında ve ligin ilk haftalarındaki performans iyi olursa 200 tl rakamlarını görmesi hayal değil. yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri