Sayfa 632/1009 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 163,5 milyar liraya ulaştı

Türk lirasıyla gerçekleştirilen dış ticaret hacmi yılın ilk çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 141,6 artarak 163 milyar 491 milyon lira olarak hesaplandı.
    https://www.trthaber.com/haber/ekono...ti-761820.html

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Belçika’da merkezde bir Mc Donalds şubesi,

14 çalışanın 11’i suriyeli.

Göçmenler olmasa avrupanın işi zor.
    Avrupa dedigin nedir? Almanya haric hicbirsey uretmeden sirtini turizme dayamis ulkeler toplululugu. Hem ceplerinde para yok hemde millete iskembeden sosyal hak dagitarak battilar. Dunyada gocmen olarak alinacak bir suru irk varken sen git bedevileri topla. Suzme salak bunlar

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ne anlatsan boş.bu millet akıllanmaz.seçimde mevcut iltidar ve yönetim şekli biterse mülk, taşınmaz vs olaylarımı gözden geçireceğim.

Sadece üzüntüm 80 milyon içinde aday olmasın denecek tek kişi aday oldu , o da seçimi kaybetmek için zaten.
    Daha dün bile bizim gibi dini konuda hassas ülke de baktı KK chp oyları yine artıyor ne yaparsa yapsın, aleviyim diyince şimdi o lafını bile konuşuyorlar.
    Eğer ki Kılıştaroğlu seçime 23 gün kalmışken, çok bariz bir hata yaparsa, çok bariz bir yanlış söylemde bulunursa, çok yoğun tepki çekeceği kesin olan bir olayın içinde olursa, kafamdaki bazı soru işaretlerinin cevaplarını almış olacağım.
    Diğer yandan oy konusuna gelirsek. Kime ve kimlere oy vermeyeceğim kesin olduğu için kime oy vereceğim de kesinleşmiş durumda.
    Ama gönül isterdi ki vicdan rahatlığı ve kendi hür iradem ile şuna oy veriyorum diyebilseydim.
    Çok karışık mı oldu bilmiyorum ama anlayan da anlamıştır diye düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ne anlatsan boş.bu millet akıllanmaz.seçimde mevcut iltidar ve yönetim şekli biterse mülk, taşınmaz vs olaylarımı gözden geçireceğim.

Sadece üzüntüm 80 milyon içinde aday olmasın denecek tek kişi aday oldu , o da seçimi kaybetmek için zaten.
    Daha dün bile bizim gibi dini konuda hassas ülke de baktı KK chp oyları yine artıyor ne yaparsa yapsın, aleviyim diyince şimdi o lafını bile konuşuyorlar.
    Aslında sizin çevrenizden gördüğünüz üzere endişenizi iyi anlıyorum zira Bağcılar , Güngören, Esenler'de K.K. nin yetenekleri mezhebi konuşulacak ve belki de oy kaybettirecektir , benim de akrabalarım içinde benzer tipler var herkesin vardır .
    Ancak K.K. aday olmayıp Ekrem İ. veya Mansur Y. Veya İnce Kazansa idi , ben K.K. dışında diğer hiçbirinin net olarak parlementer sisteme dönüp donmeyeceginden emin değilim biraz fazla şüpheci görünmekle birlikte bu geçiş sürecinde ortak bir yönetim anlayışı için daha uygun diye düşünüyorum , umarım yanilmamişimdir .Hem kazanma hem de sistem değişikliği açisindan.
    Şimdi bu konuya odaklanıp insanlara K.K nin aslında bir ortak yönetim anlayışı sahibi olduğunu anlatmak gerekiyor . Kazanmak için .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Bu seçimde meclis ne olursa olsun başkanlık rte olursa anlayın ki bu ülkenin fişi çekilmiştir. Bir sonraki seçim formalite icabı olur. Cumhuriyet 99. Yılını doldurmak üzere iken millet olarak bunun kararını verecegiz.

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 163,5 milyar liraya ulaştı

https://www.trthaber.com/haber/ekono...ti-761820.html
    Adam gibi versene haberi tl ile ihracat tl ile ithalatın yarusı kadar yani dolarla olandan oransal olarak daha fazla açık vermişiz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Avrupa dedigin nedir? Almanya haric hicbirsey uretmeden sirtini turizme dayamis ulkeler toplululugu. Hem ceplerinde para yok hemde millete iskembeden sosyal hak dagitarak battilar. Dunyada gocmen olarak alinacak bir suru irk varken sen git bedevileri topla. Suzme salak bunlar

Almanya’nın ekonomisi de yabancılara muhtaç...
    Alman siyasetçiler işgücü darboğazı ile yükselen milliyetçilik arasında sıkışıyorlar...
    https://panorama-news.de/gundem/alma...atci-alinacak/

Sayfa 632/1009 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •