Sayfa 633/1002 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Biden Georgia'da one gecti.

https://edition.cnn.com/

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...Not verecektim hakkım dolmuş
    Ben verdim, sizin yerinize.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Katılıyorum, 8 gayme bile zor...
    Aynen,çünkü iş,işden geçti,çerede üretemiyorlar,sadece bol keseden atıp,tutuyorlar,atıp,tutarken ülkeye kan ağlatıyorlar,basıp gidin yahu,mümkünü yok size para vermezler,bunu kafalarına sokmaları lazım,yargılamadan korkuyorsanız,korkununda ecele faydasıda yoktur,er,geç bu olacak.

Hep yazıyorum, Dünyada dolar gayme bolluktan göbek atıyorken bunlar kerameti kendilerinden sandılar, halbuki bir b. bildikleri yoktu.

Şimdi denilebilir ki, efendim bilmem kaç trilyon dolar gayme parasal genişleme var, herkes zannetti ki bu para yine Dünyaya dağılacak.

Hayır efendim, o paralar kendi şirketleri için kullanıldı, Türkiye avucunu yalar ancak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Reha bey tamam kendi şirketlerine dağıtıldı da o para adam akıllı bir ülke olsaydık dolaylı yoldan elbet bizede gelirdi. Tabi adam akıllı bir ülke olmak bizim gibi bir ülkeye fazla geldiğinden gelmiyor para
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hep yazıyorum, Dünyada dolar gayme bolluktan göbek atıyorken bunlar kerameti kendilerinden sandılar, halbuki bir b. bildikleri yoktu.

Şimdi denilebilir ki, efendim bilmem kaç trilyon dolar gayme parasal genişleme var, herkes zannetti ki bu para yine Dünyaya dağılacak.

Hayır efendim, o paralar kendi şirketleri için kullanıldı, Türkiye avucunu yalar ancak.
    BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
    Dolara dımbırıktan müdahale geldi,ama 8.50 altına inmedi.

ABD'de gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde rakibi Joe Biden'ın gerisinde kalan Donald Trump, seçimde usulsüzlük olduğunu iddia etti. Trump'ın oğlu da seçimlerde usulsüzlük olduğu iddiasında bulunarak topyekün savaş çağrısında bulundu ve "Bu pisliği temizlemenin ve muz cumhuriyetine benzememenin zamanı geldi" dedi.

KüÇük Trump konuşmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    ABD'de gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde rakibi Joe Biden'ın gerisinde kalan Donald Trump, seçimde usulsüzlük olduğunu iddia etti. Trump'ın oğlu da seçimlerde usulsüzlük olduğu iddiasında bulunarak topyekün savaş çağrısında bulundu ve "Bu pisliği temizlemenin ve muz cumhuriyetine benzememenin zamanı geldi" dedi.

KüÇük Trump konuşmuş.
    Davaları var bizimkinin gibi,ondan olabilirmi ?

Sayfa 633/1002 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •