Artan

22,00 10 09:55
635.250,00 10 09:55
123,40 9.98 12:32
181,90 9.98 12:33
29,60 9.96 12:32
Artan Hisseler

Azalan

116,20 -9.99 12:32
13,35 -9.98 12:32
26,20 -9.97 12:32
4,34 -9.96 12:32
29,68 -9.95 12:32
Azalan Hisseler

İşlem

7.150.408.359,25 12:33
3.576.034.619,53 12:33
2.925.663.638,80 12:33
2.769.293.914,20 12:33
2.564.736.177,81 12:33
Tüm Hisseler
Sayfa 633/1041 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8616 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    adalet mülkün temeli yazarlar ,kime göre adalet neye göre adalet .viçdan desen o da sen yumuşak yastık yazmıştın.esnedikçe esniyor zamanda şu gibi geçiyor zamanı iyi değerlendirenler napolyanı kapıyor. napolyanı kapanda güçlü oluyor güçlü olanda bir çok şeye yön veriyor.
    Dünya değişiyor güçlü olmak neye ve kime göre bir amaç hedef varsa bedel ödenecekse vatandaşta kaynak sağlam alın teride yastık altıda iyi günde kötü günde diye karınca kararınca sağlamdır vatandaş verdiği tasarrufa memur ssk işçisi kefil istemez teminat rehin ipotek istemez güven ister adalet hak ister hisse senedi sertifika bastırmak maliyetli iş kaydi sistemde yaz bilmem kaç lot vatandaşın hesabına sisteme para girsin çok güzel herkes faydalansın devlet güçlü olursa adaletli olursa vatandaşta güçlü istikrarlı olur kendini güvende hisseder güç bireyselleşirse adalet gecikirse kaybolan güven umutları tüketir kime göre neye göre adalet olmalı tabiki herkese göre işini yapamayana yapamayacağı işi kimse vermez herkes yapabileceği işi layıkıyla yapmalı biz paramızında malımızında canımızında güvende olmasını isteriz. Kedi ciğeri görünce dengesi bozulur patronlarda parayı bulunca şaşırmamalı vesveseye ruhunu kapamalı kurumsallaşmayı öğrenemedik adaletli olmayı öğrenemedik zengin fakire fakir zengine muhtaçtır sayılı günler çabuk gelir derlerdi askere giderken öğrenmiştik içine girince bitmez gibi geldi şimdi bir ömür bitirmek üzereyiz 32 yıl bizim ektiğimizi kim hasat ediyor bilmiyoruz ne bekliyoruz nereye kadar bekliyeceğiz bilmiyoruz iki kitap var benim için büyük olan biri Allahın kitabı ikincisi Devletin kitabı ikisininde sonunda ceza ve mükafat vardır ortası adalettir başı ise insandır. Eşref-i mahlukat. Nefsine yenilenlere kul hakkı yiyenlere her iki kitaptada adaletin vereceği bir karar vardır.

2. atı alan üsküdarı geçiyor.sözde yatırımcı lar sistemin esiri alıp yıllarca hakkımız gelecek diye bekliyor.raks dönemin en iyi.hissesi ..veya rabak veya santral ne oldu hisse alanlar ..hepsinin birçoğunun kafasında huni çoğuda karacaahmette veya başka mezarda ...patron ve aileler farklı şirketler ile yollarına devam ..bizde aynı olucaz nippon mippon hayal bence..tosuncuktan bile bir halt olmaz sevinmiştim ama izahname ,adalet ,hak ???!

3. İşte bütün mesele izahname, adalet, hakta.Halktan yatırımcılardan toplanan paraların ne olduğu açıklanmadığı sürece vardır hayal değil bence kurulan şirketler açıklanınca neler çıkacak kim bilir.Tosuncuk resmi olarak var İTO kayıtlarının dışında başka Gebze'de olsun İzmir'de olsun bağlı ortakları ve iştirakleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    İşte bütün mesele izahname, adalet, hakta.Halktan yatırımcılardan toplanan paraların ne olduğu açıklanmadığı sürece vardır hayal değil bence kurulan şirketler açıklanınca neler çıkacak kim bilir.Tosuncuk resmi olarak var İTO kayıtlarının dışında başka Gebze'de olsun İzmir'de olsun bağlı ortakları ve iştirakleri var.
    kolay kazanılan para ne.yapılırki ..

1 kaç gün önce Çbslerin olduğu yerden geçtim çbs boya okul olmuş fen lisesi kolej fakat prtaş sanki açık gibiydi normal rutin işlerini yapıyorlarmış gibi bi izlenim edindim

6. Kolay kazanılan bir para olduğunu düşünmüyorum ben 30 yıldır sabırla bekliyorum bu bile zor patron algısı vergisi işçisi bankası borçlusu alacaklısı pay sahipleri ortakları bürokrasisi herşeyle uğraşıyor işi gerçekten çok zor ekmek yemek bile zor beklemek zor bilmemek zor gerçek benim için başarı zoru başara bilmekten geçiyor zoru başaran insanlar ayakta kalıyor mevcut değerlerini arttırabiliyor hesabını kitabını bilmeyenler hüsrana uğruyor benim umudum makamların bu belirsizliğin sonucunu bize bir an önce açıklaması hak edenlere hakkını vermesi gerçekler devletin makamlarında gizli ve bir gün olacak umuduyla emeklerimizin hakkını almak tabiki bu işlerle uğraşanlar makam ve mevki sahibi olanlar kadar olmasa da başka alanlarda uğraşarak bizde hem kendi hemde sorumlu olduğumuz kişi ve kurumlara karşı mücadelemizi sürdürüyoruz patronda yıllardır uğraştı belki de hak etmediği laflara maruz kaldı biz bile hak ararken farklı konular ilgisiz konular yüzünden nahoş olaylar yaşadık umarım sonumuz iyi olur ve borsaya döneriz herkes hakkı olanı alır borsa pazar yeri ve herkese bir fiyat beklentisi yaratıyor isteyen satar isteyen bekler ne diyeyim inşallah herkes için hayırlısı olur demekten başka.

7. sorumluluk sahibi olan patronlar..borsada halka açık firmalar az da olsa sürekli bedelsiz ve temettü verip yatırımcısını üzmeyen..bazı şirketler var ki sürekli yatırımcısını söğüşleme derdine düşmüş.biz ne taraftayız çözemedim...hayırlısı olur diyecem ..

Sayfa 633/1041 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •