Borsada bir rant var, bunu BIST, Maliye, aracı kurumlar, patronlar, elinde hisse tutanlar, portföy yönetim şirketleri ve AL-SAT yapanlar paylaşıyor, bir de akıllı SAT-AL cılar gelir ise paylaşım savaşı çıkar.
Borsada bir rant var, bunu BIST, Maliye, aracı kurumlar, patronlar, elinde hisse tutanlar, portföy yönetim şirketleri ve AL-SAT yapanlar paylaşıyor, bir de akıllı SAT-AL cılar gelir ise paylaşım savaşı çıkar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:
Yurt dışına hizmet olarak sunulan faaliyetlerden elde edilen gelirlere sağlanan %50 kazanç istisnasını %80'e çıkarıyoruz.
Çok iyi haber ülkeye döviz girişini arttıracak hamle mi dersiniz?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Faizlerin yükselmesi vadesiz tabanı geniş olan büyük bankalara yarar, başka yerden para bulup dağıtanlara çok yaramaması lazım.
https://x.com/hakan202358/status/172...957066512?s=20
Yerden göğe kadar haklı, sonunda spiker soruyor bayanlara, alayi ben niye oliyim oluyor,l![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Anadolu'da bir yerde Hong Kong veya Singapur gibi bir yer açmak lazım. Avrupa'da ufak şehirler ve ülkeler var değişik sektörlerden para kazanıyorlar. Belki KKTC de bu ihtiyacı giderebilir ama tanınma sorunu ve ulaşım sorunu engel.
Turizm sektörü biz döviz kazandırıyoruz diyebilir.
Yer İmleri