Bjk hisse bile uçtu. Sene başına göre çok primli. Fenerde her şey var . Bakalım hızlı aksiyon olacak mı. Alanlar satmazsa mecbur kotlar değerli olur. 168 TL üzeri bekliyorum
Bjk hisse bile uçtu. Sene başına göre çok primli. Fenerde her şey var . Bakalım hızlı aksiyon olacak mı. Alanlar satmazsa mecbur kotlar değerli olur. 168 TL üzeri bekliyorum
TE de tavanı gösterdiler.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Tavan hayırlı olsun,,,1.5 milyon alıcı var.Bofa süpürdü.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
"Mevcut yönetime çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, "Jose Mourinho'dan sonra şimdi futbolcu ismi vereyim, onları da alsınlar. Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Alexander Sörloth ve Anderson Talisca'yı istiyor Mourinho. Bunlardan iki tanesini halletsinler, diğerlerine biz gelince bakarız" dedi..
Sarı-lacivertli taraftarlar başkanlık yarışının kızışmasından mutluluk duyuyorlar.."
Haberler.
Gelecek sezona Jose Mourinho ile başlayacak olan Fenerbahçe, yaz transfer dönemini de hareketli geçirmeyi hedefliyor.
ÂLÂ ÂLÂ![]()
ACUN ILICALI'DAN TRANSFER MÜJDESİ
Acun Ilıcalı, başkan Ali Koç'a sorduk şampiyonluk sözü veriyor musunuz sorusuna "Öyle bir takım kuracağım ki, ben bu sözü vermiyorum siz göreceksiniz,diye cevap verdi.
Yer İmleri