Sayfa 636/743 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 5941 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Bjk hisse bile uçtu. Sene başına göre çok primli. Fenerde her şey var . Bakalım hızlı aksiyon olacak mı. Alanlar satmazsa mecbur kotlar değerli olur. 168 TL üzeri bekliyorum

Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Morunyoo kim be.. Fatih TEMİR gelse daha iyi.. Biri birinden KAS öbürü öbüründen INTI..
    Ego böcükleri..

Türk futbolcu lazım sadece. Yaşı otuzu geçmişler değil ama..
    İsmail gitsin Oğuz ÇETİN başa geçsin.
    Bu sene de fos olmaz umarım

Arap İsmail beceremedi.. demeyelim.. iyi iş çıkarttı aslında.
    Oğuz ÇETİN bir gün gelecek bu takımın en tepesine.

TE de tavanı gösterdiler.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Bjk hisse bile uçtu. Sene başına göre çok primli. Fenerde her şey var . Bakalım hızlı aksiyon olacak mı. Alanlar satmazsa mecbur kotlar değerli olur. 168 TL üzeri bekliyorum
    Tarihinde bir mazi yatar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Tavan hayırlı olsun,,,1.5 milyon alıcı var.Bofa süpürdü.

"Mevcut yönetime çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, "Jose Mourinho'dan sonra şimdi futbolcu ismi vereyim, onları da alsınlar. Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Alexander Sörloth ve Anderson Talisca'yı istiyor Mourinho. Bunlardan iki tanesini halletsinler, diğerlerine biz gelince bakarız" dedi..
    Sarı-lacivertli taraftarlar başkanlık yarışının kızışmasından mutluluk duyuyorlar.."
    Haberler.

Gelecek sezona Jose Mourinho ile başlayacak olan Fenerbahçe, yaz transfer dönemini de hareketli geçirmeyi hedefliyor.

7. ÂLÂ ÂLÂ

ACUN ILICALI'DAN TRANSFER MÜJDESİ

Acun Ilıcalı, başkan Ali Koç'a sorduk şampiyonluk sözü veriyor musunuz sorusuna "Öyle bir takım kuracağım ki, ben bu sözü vermiyorum siz göreceksiniz,diye cevap verdi.

Sayfa 636/743 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •