Sayfa 636/1000 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adamlar gitme ihtimalini göz önünde bulundurarak İngiltere mahkemelerini tahkim olarak sözleşmede belirtiyor.
    tahkim türkiye devletiyle sözleşmeli bir yatırıma başlarsan devreye girer
    buralardan arazi aldım şimdi kanalı yapmıyorlar diye tahkimde dava açamazsın..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    vay be sabah sattigim % 100 dolarda su an bile geri alsam daha fazlasini aliyorum..
    Umarım kazançlı çıkarsınız.
    Ama yaşadığınız ülkeyi unutmayın. Bir saatte çok şey değişebilir.
    Gece yarısı yaklaşıyor.....[emoji23]

3. damattan sonra 3 ayda gıdım gıdım düşürdükleri dolar 1 günde 3 aylık düştüğü noktanın üstüne atabiliyorsa DOLARINIZA SAHİP ÇIKIN derim.

Yeşili sev , doları koru iyi geceler. [emoji16]

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bist 100 ü çözdüm diyenin alnını karışlamak lazım, ayrışmalar ve ağırlık değiştirmeler yol açtı buna..

Bist Banka Dışı, yukarı senaryo, expanding diyagonal, bütün mesafelerde problem var, ilk dzz Y kısa, 3 kısa kalmış, 3 ün zz sinin ilk A sı zamanca çok kısa v.s., v.s., burası ya bu haliyle bir DZZ ve bitti, ya da böyle bir expnading. (Bir taraf kalk gidelim derken diğer taraf b..k yeme otur diyor, YTD)

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bist 100 ü çözdüm diyenin alnını karışlamak lazım, ayrışmalar ve ağırlık değiştirmeler yol açtı buna..

Bist Banka Dışı, yukarı senaryo, expanding diyagonal, bütün mesafelerde problem var, ilk dzz Y kısa, 3 kısa kalmış, 3 ün zz sinin ilk A sı zamanca çok kısa v.s., v.s., burası ya bu haliyle bir DZZ ve bitti, ya da böyle bir expnading. (Bir taraf kalk gidelim derken diğer taraf b..k yeme otur diyor, YTD)

piyasalarda bir bahar havası ölümü görünce sıtmaya razı oldu herkes yeşil 8,40 olurken tühh 8,03 te alacaduk diyenler bu rakamlarda neye karar veriollar acaba

Islak odunlu, hortumlu, zincirli bir güne başlarken günaydın herkese.

Şey : 8,0769

Dayak klubü

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Islak odunlu, hortumlu, zincirli bir güne başlarken günaydın herkese.

Şey : 8,0769

Dayak klubü
    ABD ve Avrupa kapalı ya klasik basıyorlar aşağı...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 636/1000 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •