Sayfa 636/1005 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Mince ye de oy verirler diyorsun ..
    Gerçi saftirik çok. Veren de çıkar
    hem yurtdışı oylar kullanıldı hem de bizim halkımızda illa aykırı tipler çıkar.

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

.
    .
    -----------------------------------------------------------------------
    Bak...Ben yazmış isem ben de kaydı vardır demektir.
    Ha senin haberin olmaz. Biz neler paylaşıyoruz aramızda. Ters bir şeyler olsa buraya koyarlar mesajı.

.
    .
    Yav hehehehe...
    .
    .
    .
    hehehe
    2 aylık eurobond traderı karşınızda acemi hüstad secbul.

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Elinize sağlık. 2011 seçimi sonrası gibi bir grafik oluşabilir. Son çeyreğe kadar borsada tam bir sinir harbi yaşanacağını düşünüyorum. Yaşadınız vobçular.

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    hem yurtdışı oylar kullanıldı hem de bizim halkımızda illa aykırı tipler çıkar.
    Eskiden insanlar bir mührü düzgün vuramayacak kadar embesil mi derdim. Sonradan kasti olarak geçersiz kullananlar olacağına ikna oldum. Oy kullanmayana ceza vardı, şimdi var mı bilmiyorum, onun da etkisi vardır, gidip geçersiz kullanıyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden insanlar bir mührü düzgün vuramayacak kadar embesil mi derdim. Sonradan kasti olarak geçersiz kullananlar olacağına ikna oldum. Oy kullanmayana ceza vardı, şimdi var mı bilmiyorum, onun da etkisi vardır, gidip geçersiz kullanıyordur.
    https://www.haberturk.com/oy-kullanm...nlu-mu-3590949
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Minceye 0,5 çıkmaz tabi çünkü 300.000 oy demek 0,5 ama 0,1 filan çıkabilir 60.000 civarı oy yurtdışı dahil olunca. 2018de doğu perinçek'e 95.000 oy çıktı

oy kullanmama cezası var halen ama hiçbir hükümet vatandaştan talep etmez o parayı. bizim ülkemizde seçimlere katılım kendiliğinden çok yüksektir her zaman. avrupada %50 katılım oranlı seçimler oluyor bizde minimum %80dir katılım.

konya kayseride 2018de katılım %89-%90 ağrıda %78 diyarbakırda %83 mesela. ilden ile değişiyor.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    short değilim.. ama abartılı günleri sevmem..
    pala kendi bilir.. pazartesi nasılsa sopa var..
    dolara geçtim.. haftaya en az%10 kâr beklentim var

ELinde telefonu ile para arabasını süren..Bay Kerem

Nisan ayı içinde TCMB tarafından başlatılan ve fiziki döviz talebi oluşturmayan
    TL uzlaşmalı vadeli döviz satım (forward) işlemleri ki kısa sürede buradaki
    açık pozisyon tutarı 6 milyar dolara yaklaştı.

Bu boyuttaki bir döviz talebinin piyasa tarafından karşılandığı veya
    TCMB rezervlerine yansıdığı durumu düşünmek bile istemiyorum..(Haluk Bürümcekçi)

Sayfa 636/1005 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •