Sayfa 636/643 İlkİlk ... 136536586626634635636637638 ... SonSon
Arama sonucu : 5143 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aman sus, kanun çıkarır CHP'lilerin kellesini vurur bunlar. Aydın, yazar, öğretmen, gazeteci bırakmazlar.
    O biraz sıkar...

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İmamoğlu soruşturmasında zat diyorki kabul et olay bitsin diyor,acaba neyi kabul edecek ?olmayan bir durum nasıl kabul edilebilir,ama bu emri verenin suçu arşı alaya uzanmış
    suçun ne olduğunu, delillerini ibraz edin kabul edeyim desin..

Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Esim persembe gunu yurtiçi kargo firmasından yan komusunun ilaçlarını yazlığa göndermiş...kartla odeme istemiş , kart arızalı vs demişler.ctelefonda ceb mobile girmiş karttan para dusmemiş.Nakit istemiş kargocu.Oda 280 TL odemiş...fatura vermemiş.abla fatura sonra sms gelecek demiş.kargoyu soran komusya takip nosunu paylaşmak için faturaya bakıyor ki tutar 263 TL... aradaki 17 TL indragandi olmus....aradık musteri hizmetlerini , yanlışlık olmus hemen gidip farkı alın diyorlar...Bizde oraya gitmek için en az 50 lira benzin yakar.biz parasında değiliz ama çalışanlar sizi de bizide durtluyorlar dedim.Gemlik gibi bir yerde gunde 50 kişiden aynı yöntemle en az 1000 lira cebe indragandi yapar...uyanık olun beyler.her alanada uckagıt , spygun var...turbun buyugunu birazadan yazıcam.parmagım dinlensinde....
    Patronlar görmezden gelir asgari ücretle başka türlü 12 nasıl çalıştıracak bu adamları
    bir halt olacağı yok.

4. "ŞAKALAŞTIK" DEDİ AMA...İkilinin arasındaki gerginliğin nedeni henüz bilinmezken Macron eşinden tokat yediği görüntüler için "Bu sadece bizim sık sık yaptığımız şakalaşmalardan biriydi" dedi

Sık sık oluyormuş bu tür sakalasmalar , kadın bu Macronu kelepceleyip yoksa kirpaç liyor mu ki ,sık sık dayak yiyorum benim garıdan" demek istiyor garibim ...

"Dostum " Macronu kurtarmak için özel birlik mi çıkarsak ne yapsak, bu adamı kurtarirsak ,adam bize borçlu kalır ve hep lehimizde karar verdirir

Mikrop lazımsa benim memleketimde bolca mevcuttur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kapak doğru.

Söz dinleyen biri atansın diye MB başkanı değişir mi? diye insanın aklına geliyor.

Olursa TL de ani değer kaybı yaşanır mı?

O nedenle herkes günlükte bekliyor sanki....

Artık bir kez daha insanlar BİR GECEDE servet SIFIRLANMASINA DAYANAMAZ.
    Günlükte olmak kimseyi kurtarmaz ki
    Olaylar anlık olur hep
    Neyse ağzımızı hayra açalım (:

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben Ne Şimşek ve Mb başkanının gideceğini asla düşünmüyorum..

Ama yanilabilir miyim elbette..

.. ...
    Bunu neden yazdığımı açıklayıp bir daha bu konuda konuşmayacağım geçen gün M.Ş. yi dinledim TV de. her zaman ki gibi konuştu ama bence önemli bir detay söyledi

Cari açik ilk kez yüzde 1 in altına düştü dedi bu zaten IMF nin carlo cotarelli si gibi görevini yaptığını gösteriyor. Yani esasen M.Ş. bir IMF memuru gibi düşünüyor ki sistem sürsün burada tek fark IMF den para almamış olmamız.Bu nedenle yabancılar eğer M.Ş. gider ve eskiye dönülurse asla affetmez.

Evet şirketler batabilir ama bu zaten bilinen bir şeydi .Düşük faiz ile devlet 4 önce para dağıttı burada da bir sürü insan yazdi kredi çekip altın aldılar ne işe yaradı düşük faiz millet parayla ekonomiyi canlandiracagina 1100 TL den altın aldı .

Mehmet Şimşek ayrıca çok feci vergi çakacak artık eskisi gibi 10 milyona ev satıp rayiç bedelini 100 000 gösterip 2000 TL alım satım vergisi ile kurtulamayacaksin .

Sen ölünce belki malının gerçek değerinin 1/3 unu çocukların miras ve intikal vergisi olarak ödeyecek artık sistem değişiyor adamlar ev kirası hangi semtte ne kadar yapay zeka ile bulacak sen beyanname vermemissen anandan emdigini dotunden kan olarak damlatacak.

Yeni Şafak ve ona hukmedenlerinde işine gelmiyor ben de memnun değilim ama dış güçler böyle istiyor ayrica deniz de cokdan bitti .M.S. yi Naci gibi görevden alırlarsa bir daha asla enflasyon düşmez.Ve gerçek krizi ,hiç bir işe yaramayan , Yeni Şafak yazarları o zaman görür.Bu yeni Şafak ile Jöleli nin ve benzerlerinin kesinlikle sesi kesilmeli ..

Resmen manipülasyon yapıyorlar.Ayrica Kılıçdaroğlu da pandemi zamanında aynı görüşte idi çok iyi hatırlıyorum para basın verin dedi Merak Akşener de aynı şekilde yanlışa destek verdi 5 para etmeyen bir muhalefet oldular..Ve de ikisi de tarih oldu..

Aslında İmamoğlu en azından tutuksuz yargılansa idi şu anda faiz belki 40 veya altı olacaktı . Bu da ek not olsun zaten herkes de farkında..
    ......

Burayı uzaktan izleyen değerli dostlarımız var bazen katkıda bulunuyorlar veya sessizce izliyorlar ..
    Bunlari yorumlarından vb mesajlarından görüyoruz.

Bir de benim şahsen hiç bir düşüncemi paylaşmak istemediğim sessizler var, bir kaç tanesinden eminim , o yüzden aslında bir şey
    yazmak istemiyorum, başka bir platform olsa gerçekten birbirimizin goremediklerini paylaşabilecek bu önemli bir paylaşım alanı olur.

Geyik de yapılabilir tabii ama önemli olan herkesin samimi düşüncesini ifade etmesi ve bundan zarar görmemesi , burası bu nedenle çok uygun değil , bu nedenle kalıcı olarak buradan uzaklaşmayı düşünüyorum bazı eski dostlar gibi.

Bazı kişiler çok sevinir .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Fatoş abla kusura bakma ama, o balyozun sapı sana ... neyse kocan bir katildir, solcu olması falan beni ırgalamaz...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 636/643 İlkİlk ... 136536586626634635636637638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •