Sayfa 637/993 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ben anladım avustralya bizi kıskaniyeaahhh
    hep mukayese çıtası temel/asgari kısım üstünden...
    hıyar dert ediliyorsa, ağıza giremeyen, başka yere çoktan girmiştir.

aynı branş/uzmanlık, aynı deneyim, daha az yük, x11 fazla maaş alıyor..
    işin ederi buysa, fark nereye gidiyor...
    Memento mori

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yurtdışı yurtdışı maliyet hesapları yaparken dikkate alınmayan şey bulunduğunuz çevrenin genel kalitesi.

TC'deki ile aynı birim paraya kirada kaldığınız Avrupa ülkesindeki evin bulunduğu yerin çevre düzenlemesi, altyapısı, insan,

En basitinden burada satılan kola/fastfood ürünleri ile AB ülkelerinde satılanlar aynı kalitede değiller.
    .
    Fransa , Nice de Mc Donalds a gittim pis kokudan içeri girememiştim , biz de üretilenler Avrupa ve Abd den bir tik her zaman yüksekti keza Dominos pizza için San Fransisko da yasayan bir rkadasim da ayni şeyi söylediydi , ama epeydir yurtdışına cikmiyorum şu an nasıl bilmiyorum .

Lyon da bir Fransız ailenin yaninda 1 hafta kalmıştım , iki devlet memuru olduklarından gelirleri iyiydi ve yaşlandıkça maaş arttığını soylemislerdi.Şu an gençler için tabii vasıfsız isler çok iyi olduğunu sanmıyorum hem Abd hem Avrupa da , ornegin hem Bristol den hem Seattle dan amerikalı ve ingiliz yakin arkadaşlarım var İngiltere de kira gideri çok yuksek ve can yakıcı Londra nin dışı bile berbat yerlerde astronomik kiralar var.

Bunları burayı meth etmek için yazmadım , oralar en azından stabil burası artarak giden bir kötüleşme içinde ve düzelmesi de pek mümkün değil zira hukuk yok ve doğrudan yatırım gelmiyor gelenler hariri gibi çakal , wolkswagenin kaçması herşeyi açıklıyor.

Bir umutları israille doğalgaz taşımak avrupaya ona bel bağladılar .O zaman da iblibde rusya ile papazı bulacaklar .Muhtemel.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    haa yok ben forex işlemi de yapmak istiyorum diyorsanız , ben olsam garanti bbva fx, iş yatırım trademaster fx (market maker) ak yatırımı tradeall fx veya noorcm (market maker) i tercih ederim.

arbitraj kovalayacaksan , spotta doları altını falan swapsız iyi fiyattan alman lazım. onu da bankadan değil büyük döviz bürolarından , ayaklıdan 100.bin ve katları şeklinde , vadelide fiyatın açıldığı short açacağın an , yapman lazım. piyasa seni tanımıyorsa , anında sözlü anlaşma ile yapamazsın ki. Yanında çanta çanta TL para mı taşıyacaksın kafayı mı üşüttün
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Avrupada evsiz yaşayan milyonlarca kişi var.!!
    Gözünüzde büyütmeyin.!!
    Avrupada aşırı fakir insan var.!!
    Sosyal yardımla yaşayan.!!!
    Paran varsa her yerde iyi yaşarsın.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bir umutları israille doğalgaz taşımak avrupaya ona bel bağladılar .O zaman da iblibde rusya ile papazı bulacaklar .Muhtemel.
    borunun geçişiyle iflah olmuş ülke var mı ?
    Memento mori

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    gişedeki cici kız , o banka patronlarına müdürlerine söyle , buraya bir spekülatör geldi dersin o döviz alım satımındaki makaslar inmeden ....

arkadaş siz nereden kotasyon alıyorsunuz hangi bankadan ? normal bankacılık uygulamasından makası yüksek altın , döviz kotasyonu mu alınır artık bu devirde ? Fİba fx , nkolay fx , türkiye finans tfx target , albaraka ver baraka albafx , ingfx falan filan şantirifinton . bankaların bu tarz uygulamalarına bakıcaksınız. fx dediysek , kaldıraçlı swaplı forex işlemleri değil.
    hamza abi adam fiziki alıyor sen hüsnü bey e emanet ederken

adam rahat uyuyayım diyor

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    borunun geçişiyle iflah olmuş ülke var mı ?
    boruyu geçiren iflah olur sadece

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yurtdışı yurtdışı maliyet hesapları yaparken dikkate alınmayan şey bulunduğunuz çevrenin genel kalitesi.

TC'deki ile aynı birim paraya kirada kaldığınız Avrupa ülkesindeki evin bulunduğu yerin çevre düzenlemesi, altyapısı, insan, meyve sebze, kalitesi ile TC'deki aynı değil.

En basitinden burada satılan kola/fastfood ürünleri ile AB ülkelerinde satılanlar aynı kalitede değiller.

Parayı basınca TC'de de gelişmiş ülke kalitesinde ya da ona çok yakın yaşayabileceğiniz yerler var. Yalnız şöyle ki, o zaman direk gelişmiş ülkede yaşamak daha ucuza geliyor. İnsanların asıl şikayet ettiği şey bu bence.
    Bence de, kimse dunyanin en kotu kalitesine bu kadar para odemiyor.

Marka konut aliyorsun, bakim ve guvenligine odedigin para dunyadan cok ucuk.

Sayfa 637/993 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •