Fransa , Nice de Mc Donalds a gittim pis kokudan içeri girememiştim , biz de üretilenler Avrupa ve Abd den bir tik her zaman yüksekti keza Dominos pizza için San Fransisko da yasayan bir rkadasim da ayni şeyi söylediydi , ama epeydir yurtdışına cikmiyorum şu an nasıl bilmiyorum .
Lyon da bir Fransız ailenin yaninda 1 hafta kalmıştım , iki devlet memuru olduklarından gelirleri iyiydi ve yaşlandıkça maaş arttığını soylemislerdi.Şu an gençler için tabii vasıfsız isler çok iyi olduğunu sanmıyorum hem Abd hem Avrupa da , ornegin hem Bristol den hem Seattle dan amerikalı ve ingiliz yakin arkadaşlarım var İngiltere de kira gideri çok yuksek ve can yakıcı Londra nin dışı bile berbat yerlerde astronomik kiralar var.
Bunları burayı meth etmek için yazmadım , oralar en azından stabil burası artarak giden bir kötüleşme içinde ve düzelmesi de pek mümkün değil zira hukuk yok ve doğrudan yatırım gelmiyor gelenler hariri gibi çakal , wolkswagenin kaçması herşeyi açıklıyor.
Bir umutları israille doğalgaz taşımak avrupaya ona bel bağladılar .O zaman da iblibde rusya ile papazı bulacaklar .Muhtemel.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
haa yok ben forex işlemi de yapmak istiyorum diyorsanız , ben olsam garanti bbva fx, iş yatırım trademaster fx (market maker) ak yatırımı tradeall fx veya noorcm (market maker) i tercih ederim.
arbitraj kovalayacaksan , spotta doları altını falan swapsız iyi fiyattan alman lazım. onu da bankadan değil büyük döviz bürolarından , ayaklıdan 100.bin ve katları şeklinde , vadelide fiyatın açıldığı short açacağın an , yapman lazım. piyasa seni tanımıyorsa , anında sözlü anlaşma ile yapamazsın ki. Yanında çanta çanta TL para mı taşıyacaksınkafayı mı üşüttün
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Avrupada evsiz yaşayan milyonlarca kişi var.!!
Gözünüzde büyütmeyin.!!
Avrupada aşırı fakir insan var.!!
Sosyal yardımla yaşayan.!!!
Paran varsa her yerde iyi yaşarsın.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri