Sayfa 639/1032 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Evet hatirliyorum Is Yatirimi. Tamam bu hesaplamalari nasil yapiyorsun diye sordum iste. Su OFAC isinacaginia gore, unuttuklarimizi tazeleyelim. Lutfen vaktin oldugunda bir arayip yazilarindan derlesen bize. Papaz'dan sonra daha makbul olur.
    kriterler yukarıda yazıyor işte, detayları isteyen benim eski yazılarımı açıp okusun, şahsi beklentim olan rakam da yukarıda net olarak yazıyor, ben bu rakamları hesaplarken hem piyasa değeri hem de aktifler dolar bazında %50-100 gibi daha yukarıda idiler, şimdiki rakamları baz alırsak 300-400M dolar aralığının da altında bir rakam beklemek lazım ancak iddia edilen işlem miktarı değişmediğine göre bence bu rakam olduğu gibi bırakılabilir
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bu arada tüm dünya borsaları kan kırmızı, ABD yine %2 çakıldı vix uçtu...
    Buna "şantaj" deniyor hocam, piyasaların FED'e yaptığı şantajdır, geçmişte pek çok benzerini yaşadık ve bu şantaj sayesinde piyasalar istediğini almaya alıştı, piyasaların vermek istediği kısa ve net mesaj şudur: FED artık faiz artırımlarını durdursun, durdurmazsa şelale olacak.

Her zaman olduğu gibi piyasalar istediğini alacak. Endekslerin güçlü satış yemesi FED'i her zaman tedirgin etmiştir. Aralık ayında FED faiz artırımlarına son verir artık. Bu da tüm dünya piyasalarına ayrıca özellikle de TR gibi GOP'lara yarayacak.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. yarın halk bankası tAVAN YAPARMI?
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Papaz cikmaz... Net diyorum.. Beraat zaten olamaz da adam zaten evde daha ne olacak...
     Alıntı Originally Posted by htekay76 Yazıyı Oku
    Nereden biliyorsunuz. Vebal almakta nede heveslisiniz. Çıkar yada çıkmaz birşey biliyor gibi yorum yapmayın.
    Benimde bu konuda bir fikrim var elbet. Lakin vebalden korkarım.
    İşte anlatmaya çalıştığım buydu. Herkes pozisyonuna göre yorum yapıyor. Hala hiç birşey net değil. Bilgisi olan paylaşsın yorumlar yanıltıcı olabiliyor. Selamlar. Bu arada bende pörtföyün 3/1 i ile bekliyorum bu gibi fırsatları kaçırmamak adına.

5. https://twitter.com/cuneytozdemir/st...45219299291136

(Beyaz Saray ile Türkiye arasında Brunson için gizli bir antlaşma yapıldığı NBC'de açıklandı. Yarın papaz bırakılıp, Hakan Atilla Türkiye'ye dönebilir.)

Cüneyt Özdemir bu tweeti atmış...
    Duhul: Feb 2004

Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    yarın halk bankası tAVAN YAPARMI?
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Papaz salindigi zaman yapar.

Alıntı Originally Posted by htekay76 Yazıyı Oku
    İşte anlatmaya çalıştığım buydu. Herkes pozisyonuna göre yorum yapıyor. Hala hiç birşey net değil. Bilgisi olan paylaşsın yorumlar yanıltıcı olabiliyor. Selamlar. Bu arada bende pörtföyün 3/1 i ile bekliyorum bu gibi fırsatları kaçırmamak adına.
    Ben full hissedeyim, papaz cikmayacak diyorum. Yani ne pozisyonu? Beklentim oyle. Hisselerim duruyor. Cunku "ya gol maya tutarsa" kismi var. Bosver gereksiz seyleri de keyfine bak.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ben full hissedeyim, papaz cikmayacak diyorum. Yani ne pozisyonu? Beklentim oyle. Hisselerim duruyor. Cunku "ya gol maya tutarsa" kismi var. Bosver gereksiz seyleri de keyfine bak.
    Sağol keyfim yerinde şükür. Ben gene sizi kastetmemiştim ama anladığım kadarı ile bana cevap yazmak hoşunuza gidiyor. Sorun yok.

Sayfa 639/1032 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •