Sayfa 639/999 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Apartmanla falan ugrasma, git bir villa al. Tertemiz. Ankara da her yer beton zaten, Yenimahalle Carrefour civarinda villalar vardi eskiden hala duruyor mu bilmiyorum.
    Dusunmuyor degilim hocam hele bizim ihtiyar son sozu soylesin bakacaz duruma

2. TL oran alan var mı? Yarın dönüşüm var

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Wink

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bunu yapamam, buyuk portfoy. Cok fazla enstruman var, takibi zor.

Ornegin cikacak tahvilleri, bonolari takip etmek almak lazim, olay sadece dovize ve hisse senedine yatirim yapmak olsa kolay.

Risk cok az, portfoyun yuzde 45 i single premium yani risksiz, bu da ortalama yuzde 3, yine yuzde 15 lik kismi yerel bonolar, burada birincil ve ikincil marketler var. Yuzde 10 luk kisim emergency markets. Boyle devam ediyor, risk pek yok, bu yuzden getiri potansiyeli yillik yuzde 6 civari ama euro uzerinden. Bu da aslinda cok iyi bir getiri.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Super Duper Mega Index Crusher Euro Flyer Hedge Fund" olmasın bu

4. TAHVİL SON DÜN % YÜKSEK DÜŞÜK

Tr 2 yıllık tahvil 18,90 18,68 1,18 18,90 18,68
    Tr 5 yıllık tahvil 16,37 16,37 0,00 0,00 0,00
    Tr 10 yıllık tahvil 15,50 15,40 0,65 15,52 15,50

5. Merhaba arkadaşlar denizbank daha önceden kredikartı hesap ücreti almıyordu almaya başladı iptalini istedim iptal etmiyor bana önerebiliceginiz banka varmı hayırlı kandiler

6.  Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    Çok cücük bir yatırımcı olarak faizde sadece 2 ay kalabildikten sonra kaşıntım tuttu ve bugünkü dönüşte;

portföyün üçte birini altın
    üçte birini Deniz Portföy ppf
    üçte birini dolares vadeli (3,8% aylık)

yaparak riski yaydım, tüm lobileri terste bırakıp dünya lideri olmaya bir adım daha attım

Denizbank'ta Ocak ayında 23,5 ile başlayan faiz aşkımız Şubatta 20, Mart'ta 19% bana özel faiz verince erken bitti
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Tüm lobileri terste olmamış .Neden hissede yok bu portföyde..
    Farzetki işler çok iyi gitmrye başladı .Kazanç yok denecek kadar az olur bu sepetde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Risk algısına göre değişmek ile birlikte Portföyde ne kadar hisse senedi olmalı?

Bu hisse dağılımını yurt dışı yurt içi olacak şekilde fikir paylaşırsanız sevinirim.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by Arifborsa Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar denizbank daha önceden kredikartı hesap ücreti almıyordu almaya başladı iptalini istedim iptal etmiyor bana önerebiliceginiz banka varmı hayırlı kandiler
    Teb itiraz edince fatura ödeme talimatı, belli bir miktar harcama taahhüdü vs ile iade ediyor, zaten harcama yapıyorsun, teb bonus

8.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Teb itiraz edince fatura ödeme talimatı, belli bir miktar harcama taahhüdü vs ile iade ediyor, zaten harcama yapıyorsun, teb bonus
    Garanti de yapıyor...O da BONUS...Denizbank ta BONUS olduğuna göre...

Sayfa 639/999 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •