Sayfa 64/1078 İlkİlk ... 14546263646566741141645641064 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
    Teşekkürler hocam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Eline emeğine sağlık.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam...
     Alıntı Originally Posted by avcı Yazıyı Oku
    Eline emeğine sağlık.
    Eksik olmayın. İlginize ben teşekkür ederim.

Ben yanlız bırakmadığınız için de özellikle çok mutlu oluyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Eksik olmayın. İlginize ben teşekkür ederim.

Ben yanlız bırakmadığınız için de özellikle çok mutlu oluyorum...
    Estağfurullah hocam, asıl biz mutlu oluyoruz. Kendi kendimize yaptığımız analizlerin sağlam sağlam sağlamasını yapıyoruz siteniz ve emekleriniz sayesinde
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Son oluşan Bar kırmızı yeşil değil. O nedenle güçlü AL durumu yok!

Ayrıca Osilatöre bakınca artık yorulma başlamış. Çopk fazla bir yolu kalmamış. Sistem ile hedef çalışması yapmadığımız için hedefi bu şekilde göremezsinzi. Hedef çalışması farklı yapılıyır. Fakat SPK kuralları gereği artık doğrudan hedef söylemek yaskalanmış olduğundan birşey diyemiyorum...

Hedef için detaylı bir çalışma gerekir. Bir önceki önceki mesajla birleştirince analizin türüne göre çeşitli verilere ve döenmlere ihityaç var... Teknik Analiz bölümüne girerek orada trendleri çiizip, formasyonlara bakabilirsiniz. Hepsini bir anda görmek imkansız ama düzenli bakınca her baktığınızda daha farklı şeyler göreceksiniz...

Birşey görüp de paylaşmak isterseniz onun hakkında bizler de kendi görüşlerimizi paylaşabiliriz...
    Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. biraz dersime çalışayım.

6. Hocam formu baştan sona okudum. Yaptığınız site çok başarılı. Başarılarınızın devamını dilerim.

Grafiklerden formasyonların kodunu mu yazdınız yoksa özel bir program mı kullanıyorsunuz. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Hocam formu baştan sona okudum. Yaptığınız site çok başarılı. Başarılarınızın devamını dilerim.

Grafiklerden formasyonların kodunu mu yazdınız yoksa özel bir program mı kullanıyorsunuz. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle çok teşekkür ederim...

Sorunuzu tam ne net olarak anlayamadım? Biraz daha detaylı sorarsanız yardımcı olmaya çalışayım...

Şunu mu demek istediniz bunu mu? diye ayrı ayrı açıklamaya kalksam çok uzun ve yorucu olacak. Gerçek sorunun dışındakilere verilen emek boşuna gidecek...

Selamlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Öncelikle çok teşekkür ederim...

Sorunuzu tam ne net olarak anlayamadım? Biraz daha detaylı sorarsanız yardımcı olmaya çalışayım...

Şunu mu demek istediniz bunu mu? diye ayrı ayrı açıklamaya kalksam çok uzun ve yorucu olacak. Gerçek sorunun dışındakilere verilen emek boşuna gidecek...

Selamlar...
    Candleatick teki formasyonları program mı buluyor. Yoksa siz programa kod mu yazıyorsunuz demek istemiştim.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 64/1078 İlkİlk ... 14546263646566741141645641064 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •