Sayfa 641/1000 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. ORACLE EXPORT REGULATIONS

http://www.oracle.com/us/products/ex...ns-345813.html

MICROSOFT EXPORT REGULATIONS

https://www.microsoft.com/en-us/exporting/overview.aspx

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    aynı şey mi yahu ?

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    benim sordugum soru çok net ve basit,küpürler ile bence sen yazdıklarındaki ğibi iyi ve ya kötü doğruları söyleyen vatanseverlerden değilsin,
    cevab olarak yazdıklarınla ancak kendin ğibi olanlara yutturabilirsin,,siz ve sizin ğibi 3 5 maaşa çalışan,yada 3 5 krrş sermayeye sahib ama kendini toplum içinde kanıtlıyamamış çok ama çok akıllı ayküsü yüksek matemetik dehasi ve zekasına sahib kişilikler neden bu tür FORUMLARDA
    rüştünü ispat için yada 3 5 daha fazla kazanmak için klevye başında vakit harcarlar!!!!!!!!!bak bu da çok net çok AKILLISIN vatansever..
    SİZ VE SİZİN ĞİBİLERİN yazdıklarından neden rahatsız oluyorum ben BİR TÜRK OLARAK,BEN DELİMİYİM yada akılsızmıyım sana cevab yazacak kadar!!!!
    Türk’sen önce Türkçe yazmayı öğren.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    okuyarak bunu bana yazdıysan sana cevabım,devletin aleyhinde,küçük düşürücü yazıpta,toplumu akılsız yerine koyan,sonra bunu tutupta matematiğe bilimselliğe vuran dahi arkadaşından da özür dilerim,ben bir türk olarak yazdıkları bana nasıl dokunuyorda size dokunmuoyr onu hiç anlamış değilim,,,,,
    Ben kimseyi savunmuyorum tanımadığım insanı savunmamda söz konusu değil lakin ortada bir gerçek var. Ordumuz son 15 yılda çok büyük yaralar aldı maalesef. Haa öncesinde çok mu sağlamdık değildik fetö yani ABD yıllar önce hainleri sokmuştu o kuruma. Ama azınlık olan o grup orduda ne kadar Atatürkçü vatansever askere galip getirildi. Yani aslanları kedilere boğdurdular. Şimdi pirinçlin taşını ayıklamak istiyorlar ama çook zorlanıyorlar.

4. lan salaklık bende ne yidüğü belirsizleri mahtap alıyom,

özür,,kimse beni ciddiye alıpta cevab ta vermesin,çizği bozulmasın..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,110
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ben kimseyi savunmuyorum tanımadığım insanı savunmamada söz konusu değil lakin ortada bir gerçek var. Ordumuz son 15 yılda çok büyük yaralar aldı maalesef. Haa öncesinde çok mu sağlamdık değildik fetö yani ABD yıllar önce hainleri sokmuştu o kuruma. Ama azınlık olan o grup orduda ne kadar Atatürkçü vatansever askere galip getirildi. Yani aslanları kedilere boğdurdular. Şimdi pirinçlin taşını ayıklamak istiyorlar ama çook zorlanıyorlar.
    tespit doğru zaman yanlış.o Hikaye 1948 lerden itibaren başladı.O sarı öküzü ozamandan sonra verdik.özellikle menderes zamanında.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. ben o kadar kolay bu işlerin olacağına ihtimal vermiyorum... önce natodan şey etmemiz lazım çünkü... sonrasına bakarız ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    ..Abd nin tecavuze karar verdigine emin miyiz...
    Kürtlere saldırması halinde Türkiyeyi ekonomik olarak mahfederiz diyen ABD,
    Kürdistana giremezsiniz diye Türk subayının başına çuval geçiren ABD,
    Suriye'de PKK'ya binlerce tır silah malzeme veren Cihatçıların boşalttığı topraklara PKK'yı yerleştiren ABD, FETÖ teröristini korumasına alan ABD...
    Bunlar bir dostun mu düşmanın mı yapacağı işlerdir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,110
    90 larda AT ye çıkardık.Aranızda asker kökenli olanlar bilir.Birden GPS ler susardı.....Özellikle kanimassinin batısında.Ne tesadüf ABD malıydı.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 641/1000 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •