Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Bu kış önemli. Nakitte kalmak iyidir iyi sonuçta salgında beton yenilmiyor.
Hele influenza'nın eski bir türü mutasyona uğrayıp salgın yaratma ihtimali artmış iken ve sars cov 2 yoluna devam ediyor iken.
Ytd.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Gecmiste kuzey ve guney kutbundaki buzlar eridiginde denizler 3 metre yukselmis
Ev alirken denize seviyesinden en az 5-10 metre yukarida olmasina dikkat edin. Ozellikle denize nazir dolgu uzerine yapilmis evlerden tamamen uzak durun.
https://phys.org/news/2020-02-ancien...metersand.html
Denizin dibinde yazlik ev falan almayin
Ege kıyıları için tsunami uyarısı
https://www.birgun.net/haber/ege-kiy...uyarisi-306467
Bizim başlık boş kaldığına göre iki seçenek var,1-tüm gayrimenkul ahalisi yazlıklara gitti...2-bu furyada ilk alanlar aldı evlerini sona kalanlar erketeye yatıp bekliyor,ev fiyatlarının mantıklı seviyelere inmesini...![]()
Artık ev fiyatları mantıklı bir seviyeye inmeyecek, tl değer kaybedip evler artmadığı zaman ev fiyatları mantıklı olmuş olacak. Enflasyon dünyasına hoş geldiniz, şu an bu kredilerle şişmiş fiyatta alan bile çöp olan bir şeyi çekip karşılığında tapu aldığı için bence kazanacak. Ben borsada değerlendiririm için son anda bozuldu pazarlığım almadım fırsat kolluyorum ama düşer diye değil yani güzel bir şey denk gelir diye![]()
Hocam hangi senedi aldın, söyle bari ben seni takip edeyim. THY, Tüpraş ve Arçelik te full portföy bekliyorum. Ama hala pandemi öncesine bile dönemedi, zararda bekliyoruz. Bi de ev ve araba fiyatları arttı. Bi ben kazanamadım sanırım. Herkes parasını ikiye üçe katlamış.
Yer İmleri