Sayfa 641/997 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Gerçek mülteci muamelesi yapılsın %90 ı gider.....
    Vergi yok algı yok masraf yok, ekmek elden su gölden, suç işlese arayıp bulan yok, babasının çiftliğinde böyle rahat edemez bu ...,,.,,.... ler...
    hangi partiye oy veriyorsan onun senin bölgendeki milletvekiline sürekli telefon edin.. halkın gerçek meselelerini daha iyi anlasınlar.. batıda bu işler (belli bir konuda kampanya) böyle yürüyor biraz ders alalım derim ben.. ülkenin geleceğini yabancıların manipülasyonuna açık bırakmamak gerek.. yabancılar TR nin içişlerine karışacakları yeni bir topluluk istiyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Mülteci demek zaten sığınmacı demek...

En azından TDK sözlüğüne göre böyle.

AKP li siyasiler bunlara misafirimiz falan demekteler.

Yanlış olan bu.

Zoraki misafir denebilir zorlanırsa...

Zoraki misafir ise ev sahibini bıktırır.

Sonunda kovulmaktan beter ederler adamı.

Yeter ki bu yönetim Suriye'ye nifak sokarken, ülkemize gelecek Araplara kucak açarken aklından başka bir şey geçmesin.

Hani Davidof denen büyük teorisyenin bizim ülkemizin huzurunu, dirliğini kaçıracak temelli bir niyet.

TR özelinde: dokumanlarda geçen resmi ifade "geçici sığınma altındaki suriyeli ler"..

zira biz geçmişteki bir anlaşmaya göre avrupa harici mülteci kabul etmiyoruz.. a.k.p. partisinin batı kamuoyunun baskısı ve ümmetçi refleksleri ile konuyu sulandırmaması gerek.. hatta sürekli batıya sorsunlar :"biz ülke olarak dönmelerini istiyoruz suriye ye peki siz neden Türkiye de kalmalarını istiyorsunuz" diye ??

bu soru özellikle ülkemizdeki bir çok safın gözlerini açacaktır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. islamcı ihvan projesi eski osmanlı millet sistemindeki gibi hem tek adam rejimi kurar hem de yayılmacılık yaparım sevdasındaydı.TYeorisyen davutoğlu nu kuyabilirsiniz bu konuda. Ama ilginç olan yıl 2019, 1819 da yürümemiş proje bu yüzyılda nasıl yürür.Batı emperyalizmi doğrudan sömürgecilikten neden vazgeçti.Üçüncü dünyayı sevdiklerinden mi? Yoksa toprak kontrolu ile sömürünün artık bir işlevi kalmamasından mı? Neyse ya ver mehteri , 10 yıl sonra aha buraya yazıyorum şimdi kürtçülük yapıyolar lan diye bağıranlar ama abi bunlar arap ayrılıkçısı bizden kilisi mi istiyolar hikayesini yazacak.Görünen köy kılavuz istemez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İhvan projesini (hayali mi demek lazım bilmiyorum) bırakmış görünenler, şimdi Suriye'nin petrol bölgesinden pay umuyorlardır eminim.,

En azından akıllarından geçiyordur.

Benzetmek gibi olmasın.

Çok beğendiğim bir atasözümüz vardır: Köpeğin akılsızı baklavadan pay umar derler...

Amerika keşfedildi sen hala buldum buldum yeni keşfettim diyorsun. Iraktan kürtleri kabul ettikten sonra kürtçülük adına pkk coştu. Araplar geldi bundan sonra hangi ayrılıkçı terör coşar zamanla göreceğiz. Kimse kör değil, görmek istemeyen kadar.

7. Geçen Cuma günü itibariyle her 100 liralık TL cinsi kredinin 8,35 liralık kısmı resmi olarak batık statüsünde.

muhalefet a.k.p. partisinin ihvan özlemlerini ve osmanlıcılık hayallerini yıllardır biliyor ve halka anlatıyor zaten.. bu yeni ortaya çıkan bir şey değil.. ülkenin bu duruma gelmesinin nedeni de zaten bu saçma hayalleriydi a.k.p. partisinin..

Sayfa 641/997 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •