Sayfa 642/1000 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Gerçek vatanseversen önce bunu çöz bakalım.

Adam savcılığa şikayet ettim diyor. Dosya numaralarını da vermiş. Savcılıktan ifadeleri bile alınmamış YÖK tekilerin Üniversitedekilerin. Gerçek vatanseversen buna benzer problemlere odaklan önce. S400 falan uyutma gündem değiştirme.

YÖK İmamı H.A.?
    1 Ağustos 2018

YÖK hala imamı bulunmamış bir kurumdur, Trabzonlu Eren’in katilini bulmak namus borcuyduysa, YÖK’ün imamını bulmadan kapatmak, Millete ve Demokrasiye bühtadır, yazıktır, günahtır.

İki yıldır yazarım (YÖK’ün İmamı Kim?) cevap yok, Muhabbet imamları yakalandı.

Adil Öksüzden çok daha önemli olan YÖK imamı KİM? Ankara Savcılığı’na yazdık! H.A. dedik; Firari Fetöcü Şerif Ali Tekalan’la ahbap çavuş dedik!, Akın İpek’in sağ koludur, hukuk müşaviridir, yetmedi üniversitesinin mütevellisidir dedik önce tutukladınız Malına, Mülküne tedbir koydunuz, sonra hem kendini hem mallarını saldınız, yetmedi yat aldırdınız. Rahat kaçsın diye mi? bunları yaptınız. Ankara Kırk Konaklarda, Denizli Çivril’de çeteye yurt bağışlıyor, yurda el konuyor, yurt yöneticileri içeride, bağışlayan dışarıda? Acaba Yargıtay üyeleri H.A. üzerinden ev sahibimi yapıldılar sorusu akla geliyor?

https://www.gercekgundem.com/yazarla...4/yok-imami-ha

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    okuyarak bunu bana yazdıysan sana cevabım,devletin aleyhinde,küçük düşürücü yazıpta,toplumu akılsız yerine koyan,sonra bunu tutupta matematiğe bilimselliğe vuran dahi arkadaşından da özür dilerim,ben bir türk olarak yazdıkları bana nasıl dokunuyorda size dokunmuoyr onu hiç anlamış değilim,,,,,

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    son zamanlarda trollerde bir azalış var..farkettiniz mi? Acaba maaşları düzenli yatmıyor mu?
    Geminin su aldığını fark edince ilk terk eden fareler olur.

3. Kimsenin vatan millet sevgisini sorgulamak kimsenin haddine degil. Maalesef.

Korkunc dis politikanin sebebini vatan, millet, Sakarya, beka, s400, F-35 ile ortup hic bir sorumluluk almama, gucu devam ettirme durumunu kavrayabilmek lazim.
    Dis politika da inanc, mezhep, inat, rant olmaz. Vatan millet Sakarya edebiyatiyla dis politika yapilmaz. İki koyun gudemeyecek adamlar hariciyeye doldurulmaz. Stratejik derinlik dersin, strateji gider derinlik bize girer. Daha da cikmaz.

Bir gun gercekten ihtiyac olursa en onde oluruz zaten.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    onu yaparsa kırık program kullanırsın, olur biter ya
    yeterki yapacağı o olsun :-)
    hiçmi kırık poroğram neyim kullanmadınız. hahaha derde bak..
    Oraya kadar kaldıysa neler yaparlar demek istedim.Program uzmanı değilim.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

5. Nereden çıktı ABD ile savaş anlamadım
    Konu s400 lerden geldiyse iş o kadar ileri gitmez bir kaç yaptırım kota falan derken bizde R yaparız olur biter, pazar pazar germeyin bizi [emoji849] yok resmi yazı vb. Varsa paylaşın okuyalım.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kimsenin vatan millet sevgisini sorgulamak kimsenin haddine degil. Maalesef.

Korkunc dis politikanin sebebini vatan, millet, Sakarya, beka, s400, F-35 ile ortup hic bir sorumluluk almama, gucu devam ettirme durumunu kavrayabilmek lazim.
    Dis politika da inanc, mezhep, inat, rant olmaz. Vatan millet Sakarya edebiyatiyla dis politika yapilmaz. İki koyun gudemeyecek adamlar hariciyeye doldurulmaz. Stratejik derinlik dersin, strateji gider derinlik bize girer. Daha da cikmaz.

Bir gun gercekten ihtiyac olursa en onde oluruz zaten.
    işte budur.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    tespit doğru zaman yanlış.o Hikaye 1948 lerden itibaren başladı.O sarı öküzü ozamandan sonra verdik.özellikle menderes zamanında.
    Yazdım atlamışsınız konu 15 seneyle sınırlı değil. ABD uzun yıllar önce sızdı ordumuza, tüm kurumlarımıza olduğu gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yazdım atlamışsınız konu 15 seneyle sınırlı değil. ABD uzun yıllar önce sızdı ordumuza, tüm kurumlarımıza olduğu gibi.
    doğrudur.kusura bakma ozaman.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 642/1000 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •