Sayfa 643/1019 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bist'in bu kadar yükselmesini stratejik bir hata olarak değerlendiriyorum. Çünkü, global piyasalar düştü ve ucuz hale geldi.

Aslında Bist'i sat, ABD'yi al stratejisi için müthiş fırsat sunuyorlar ve bunu değerlendirenler de olacaktır.

Ben bile ABD den temettü hisseleri ve ETF'ler baktım ve seçtim. Büyük fonlar hayatta kaçırmaz bu fırsatı diye düşünüyorum.

YTD.
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=kFLxuaWyQmg

YABANCI VE ALTIN FONLARININ ZAMANI YAKLAŞIYOR

Tuncay Turşucu
    https://www.youtube.com/watch?v=xj1z3itspYc

Yabancı Hisse ve Altın Fonları Portföyler Değişiyor Mu

Yapı Kredi Portföy Emeklilik Fonları Genel Müdür Yardımcısı M. Güçlü Çolak ABDnin düşmekte olan enflasyon verilerini ve Fedin bundan sonraki faiz politikasıyla ilgili değerlendirmelerini aktardı. Fedin faiz artırımlarında yapabileceği olası yavaşlamanın yurt dışı hisse senetleri ve altına yansımaları ile ilgili görüşlerini paylaştı. Ayrıca Çolak, Borsa İstanbuldaki yükselişi değerlendirdi.

Yapı Kredi Portföy Satış, Pazarlama ve Yatırım Danışmanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ümit Ersamut tüm bu gelişmeler ışığında önümüzdeki dönemde hangi yatırım fonlarının ön plana çıkacağına dair görüşlerini paylaştı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Benim kaatlara bugun de sira gelmedi. Pazartesine gelir belki.
    Bir umuttur yaşamak

3. Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    bu tür fazla hacimli olmayan tahtalar da küçük miktarlarla ve pasife yazılarak trade etmek lazım, gün içinde fazla göze batmaktansa gün aşırı işlem daha uygun olur gibi! böyle hisselerde spek 3-5 kazandırır hep, kazandıkça güven gelir tahtaya gömülürsün işte o zaman dayağı yersin 3-5 gelir 30-50 gider

4. Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    altın yada gümüş aldığınızda bir nevi döviz gibi oluyor zaten ...hatta....hem ons hemde lira deder kaybettiğinde çift yönlü kazanıyorsunuz....

sıfıra sıfır elde var sıfır.. ..
    %1 yukarda bıraksa iyi olurdu..yapmadı..

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    viopdan niye almıyorsunuz ki sn akçay illa altın alacaksanız ?
    viop vadesi var...

bide onla vadeyle ugrasamam...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Çok zorlu bir haftayı daha bitirdik, iki gün dinlenelim
    Haftaya mücadeleye devam
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT kapanış, BofA satışı azaltınca iyi kapattı,

Sayfa 643/1019 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız