Sayfa 643/743 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693 ... SonSon
Arama sonucu : 5941 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    yüklü miktarda THY var elimde... bunları günlük ya da haftalık kiralayabilidim ve aracı kurum umarım bu konuda destek sağlar bilemiyorum... yani rakam vermemişsiniz, yaptığınız işlemi hatırlamıyor olmalısınız. örneğin 3 milyonluk hisse için öyle 500 lira, 1000 lira gelecekse düşünmeye bile değmez... ben rakamı merak ediyorum... ortalama ne gibi bir kazanç sağlanıyor onu öğrenmeye çalışıyorum. değer mi değmez mi gibi...

Bu konuda şuan kimse bir oran veremez, verse bile sallamış olur, piyasada çok olan hisselerde öyle dişe dokunur faiz oranları olmaz, eskiden küçük hisselerde de açığa satış varken oralarda bazen açıkcı sıkıştırdıklarında yüksek faiz oranları oluyordu, işin özü bu şekilde elinizdeki hisseyi kiraya verip çok para kazanmak biraz hayal olur, ayrıca bazı aracı kurumlar bu faizlerden çok ciddi masraf kesiyorlar, şöyleki ettiğiniz karın %10-20 hatta 40 ını bile masraf deyip kesebilir, yani bu şekilde kiraya verecek olursanız ne kadar masraf alıyorsunuz diye sorsanız sizin için iyi olur...

Şuanki faiz oranlarındaki seviye düşünüldüğünde ödünç piyasası faiz oranları nasıl olur merak konusu...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Ama o aksam ki konusma sirasinda ekranin kosesindeki usd kur degerini gorup gozler yerinde oynamisti

Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    O gecenin geleceği çok belliydi. Naci ağbal kovuldu. Faiz indirmiyeceğiz dediler ve faiz ündirmeye başladılar. Süreç dolar 7 liralardayken başladı

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Acaba bunu https://www.hisse.net/topluluk/showt...=50332&page=77

burada mi konussak dostuma

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    USD bazlı fonlardan TMM (TERA PORTFÖY İKİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON) almak Kare portföyün yine usd bazlı KUB ve KRS fonlarını almaktan daha az riskli gibi geldi bana. Buna rağmen TMM fonu 3 aylık getiride 3.sıraya yükselmiş. Yine de riskleri konusunda şüphelerim var. İçeriği değiştirebilirler mi acaba sonradan? bilgisi olan var mı? Sepet mi yapsam karar veremedim.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. Iyi akşamlar y.kredi parapiyasasi fonu aldım bugun ama -450₺ gibi direk eksiye düştüm alirkende alım ücreti mi var satarkenki spotaj gibi?

5. Herkese sağlıklı günler dilerim.
    Aktif yönetilen fonlar hangileridir, fonun aktif yönetilip yönetilmediği nasıl tesbit edilebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Iyi akşamlar y.kredi parapiyasasi fonu aldım bugun ama -450₺ gibi direk eksiye düştüm alirkende alım ücreti mi var satarkenki spotaj gibi?
    birkere daha kontrol edin,,eksiye düşmemiştir

7.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Iyi akşamlar y.kredi parapiyasasi fonu aldım bugun ama -450₺ gibi direk eksiye düştüm alirkende alım ücreti mi var satarkenki spotaj gibi?
    Pazartesi günkü fiyattan cumartesi günü aldığınız için eksi bakiye görüyorsunuz.Pazartesi fark sıfır olacak

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Pazartesi günkü fiyattan cumartesi günü aldığınız için eksi bakiye görüyorsunuz.Pazartesi fark sıfır olacak
    Anladım teşekkurler haftasonu olduğu icinmi böyle acaba haftaiçi aldiğmda hic eksiye düşmüyorduda

Sayfa 643/743 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •