Originally Posted by
istanbullu1963
yüklü miktarda THY var elimde... bunları günlük ya da haftalık kiralayabilidim ve aracı kurum umarım bu konuda destek sağlar bilemiyorum... yani rakam vermemişsiniz, yaptığınız işlemi hatırlamıyor olmalısınız. örneğin 3 milyonluk hisse için öyle 500 lira, 1000 lira gelecekse düşünmeye bile değmez... ben rakamı merak ediyorum... ortalama ne gibi bir kazanç sağlanıyor onu öğrenmeye çalışıyorum. değer mi değmez mi gibi...
Bu konuda şuan kimse bir oran veremez, verse bile sallamış olur, piyasada çok olan hisselerde öyle dişe dokunur faiz oranları olmaz, eskiden küçük hisselerde de açığa satış varken oralarda bazen açıkcı sıkıştırdıklarında yüksek faiz oranları oluyordu, işin özü bu şekilde elinizdeki hisseyi kiraya verip çok para kazanmak biraz hayal olur, ayrıca bazı aracı kurumlar bu faizlerden çok ciddi masraf kesiyorlar, şöyleki ettiğiniz karın %10-20 hatta 40 ını bile masraf deyip kesebilir, yani bu şekilde kiraya verecek olursanız ne kadar masraf alıyorsunuz diye sorsanız sizin için iyi olur...
Şuanki faiz oranlarındaki seviye düşünüldüğünde ödünç piyasası faiz oranları nasıl olur merak konusu...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri