Amerika da Koronavirüs den ilk ölüm gerçekleşti...
Amerika da Koronavirüs den ilk ölüm gerçekleşti...
Şu andan itibaren nasıl bir strateji belirlemek gerekiyor, dünya endeksleri düşüyor bizim ki suriye den dolayı ekstra düşüyor, önümüzdeki hafta veya mart ayında 90 binlere mi gideriz, yoksa buralarda bir süre oyalanıp 115 binlere mi çıkarız sizce, 88 binlerden bahsedenler bile var.
Benim gibi elinde hisse ve değişken fonları olanlar bu hafta ne yapmalı düştükçe almaya devam mı etmeli, buralardan yarısını satıp 95 binlere düşerse oralardan mı almalı? yoksa hiçbir şey yapmadan beklemeli mi?
Bu konuda karar cok.ben satis yapmadigim eurobont ve az miktar degiskenle.ile beklemeye gectim.kararli yukselis olmadan giris de bana mantikli gelmiyor.ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu durumda kararlı bir yükseliş zor görünüyor, virüs işi sürekli gündemde hiç olumlu haber gelmiyor, suriye de sürekli bir gerginlik, ben de kararsız kaldım, hepsini tamamen satmayı düşünmüyorum ama buradan bir kısmını satıp alttan almak mümkün mü, yoksa hiç satmayıp 90 binlere gelirse oralardan biraz daha almak mı mantıklı olur kestirmek güç.
https://twitter.com/chinaconsulist/s...248858625?s=21
Corona virusu ile ilgili güzel haberler var
Amerika ve avrupadada kontrol altına alırsa bize olumlu yansır
Persembe günü putin erdogan gorusmesi varmıs
IPV 'yi uzun süre tutmaya kesin karar verdim ve içim rahatladı. Şimdi biraz da altın fonu eklemek istiyorum orta vade düşünüyorum, ama buna nereden girmek gerekir hiç bilmiyorum..Çünkü bu ciddi düşüşun devamı gelebilir veya gelmeyebilir..
Yer İmleri