Sayfa 646/998 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Ocak ayında borsadan çıkmıştım oğlana araba aldım. Amacım hem oğlanı motivasyondu. Belki araba fiyatları çok yükselmedi ama çıktığım hisseler perişan olmuş. İki aydır al sat yapıyorum borsa sürekli düştüğü için kazanma şansı vermiyor belki ufak bir zararım var. Sabah satıp uyudum akşam kalktım borsa sattığımin tam tersi olmuş. Borsa kan gölü olmuş durumda. USD bazlı portföyunde %90 ile %30 zarar var en az ortalama yenilerin. Yakında onların sesi çok gür çıkacak böyle giderse

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ocak ayında borsadan çıkmıştım oğlana araba aldım. Amacım hem oğlanı motivasyondu. Belki araba fiyatları çok yükselmedi ama çıktığım hisseler perişan olmuş. İki aydır al sat yapıyorum borsa sürekli düştüğü için kazanma şansı vermiyor belki ufak bir zararım var. Sabah satıp uyudum akşam kalktım borsa sattığımin tam tersi olmuş. Borsa kan gölü olmuş durumda. USD bazlı portföyunde %90 ile %30 zarar var en az ortalama yenilerin. Yakında onların sesi çok gür çıkacak böyle giderse
    Sen takla artırırsın. Dedik ya tehlikeli sular bu aralar bist.
    Ha bu arada savunma sanayi destekleme fonu harçlarıda hayırlı olsun. Ver Reis ver. Ha gelenler vergi değil hizmet bedeli imiş.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sen takla artırırsın. Dedik ya tehlikeli sular bu aralar bist.
    Ha bu arada savunma sanayi destekleme fonu harçlarıda hayırlı olsun. Ver Reis ver. Ha gelenler vergi değil hizmet bedeli imiş.
    Ben sürekli izliyorum kağıtların hareketini takip ediyorum aşık olmadan al sat yapıyorum kar yok ama minicik zarar vardır. %20 düşen borsada normal o da. Ha bu vergiler dişinin kovuguna yetmez. 12 trilyonluk bütçede tasarruf yapacak yer irade yok. O kadar belediye gitti. O kadar akp çalışanına maaşı nereden verecek. 10 20 bin çalışanı olsa belki 50 bin var her biri pudra şekeri çekecek kadar kazanıyor altında milyonluk arabalar yetmez. Aha buraya yazıyorum bu ülke bugün düzgün yönetildiği taktirde 2050 de gün yüzü görür.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyasi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Borsadan çıkmadan önce burada uzun vadeli altın gümüş olarak yazmıştım bir arkadaş benim aklımın o kadar olduğunu hatta oy verdiğim partiye kadar bağlamıştı. Bugüne geldiğimizde borsanın durumu içler acısı. 200-300 halka arzi tek tek değerlendirip BIST 100 şirketlerin ile mukayese edildiğinde 20-30 kat yüksek değerleme ile halka arz olmuş şirketleri görürüz. Çoğu 1 milyar dolar bandında hayatta etmeyecek şirketler var.

Arkadaşlar, silahlı terör örgütüne üye nasıl olunur, 2 fotoğraf ile nüfus kağıdı fotokopisi mi veriyoruz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, silahlı terör örgütüne üye nasıl olunur, 2 fotoğraf ile nüfus kağıdı fotokopisi mi veriyoruz?
    Gerek yok abi. Sosyal medyadan rte ye hakaretler ettiğinde savcılar seni o sınıfa rahat sokar.

8. ınvestte bir yorum baya komik ve anlamlı idi. Yorum şöyle . Teğmenler haysiyet şerefi üzerine yemin ediyor niye ediyor demiş olan var olmayan var.

Sayfa 646/998 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •