Originally Posted by myfinans GPG gene eksi yazmış, millet twitter'da homurdanıyor. Erali kistiracaklar sonunda 😉😉
Perşembe faiz indirimi gelecek büyük ihtimalle Bu hem dolara hem de BİST'e yarar. Erken kalkan yol alır. Bakalım hangisi elini çabuk tutacak?
Pangaci ustadim Linke fid ve tcd ilave edecekmisin Yorma beni et len
Originally Posted by Webster Pangaci ustadim Linki kaydettim Chorome yok malesef Link kalsa olmami Neden kaldiracaksiniz Üstadım google e-tablo yüklemek zor değil kopyasını oluştur dediğinizde artık sizde istediğiniz zaman açabilirsiniz
Originally Posted by myfinans Perşembe faiz indirimi gelecek büyük ihtimalle Bu hem dolara hem de BİST'e yarar. Erken kalkan yol alır. Bakalım hangisi elini çabuk tutacak? Muhtemelen merkez 200 baz puan indirecek. Daha fazlası piyasayı bozar.
Originally Posted by admustafa Üstadım google e-tablo yüklemek zor değil kopyasını oluştur dediğinizde artık sizde istediğiniz zaman açabilirsiniz Mustafa üstad sağolsun telefondan bile çok rahat takip edilebiliniyor.
Originally Posted by shangil Hocam turev boza bilirmi bizleri? ! Opsiyonları gözüküyor dağılımda ama varsa VIOP pozisyonlarını gözükmüyor Sn.Shangil. O yüzden birşey demek güç. Ilginç opsiyonları oluyor TCD'nin bu ay APPLE hissesine opsiyon açmışlar.
Originally Posted by myfinans Perşembe faiz indirimi gelecek büyük ihtimalle Bu hem dolara hem de BİST'e yarar. Erken kalkan yol alır. Bakalım hangisi elini çabuk tutacak? TCD artarimmi ustad?
Forum Rules
Yer İmleri