Bundan sonra babadan kalma nineden düşme konutu arsasi olmayan adamlarin istanbulda işi yok... Olanlarda kamu hizmetlerini nasil alacak ne kadar kaliteli alacak ...vb konularla yüzleşecek...
Mesela en önemli konu eğitim...
Devlet okulu desen malum ya imamhatip ya da kalitesiz okullar, ozel okul desen bambaşka bir mecra. Sadece not icin verilen 20 30 40 50 binler....
Kanal istanbul muzenginin daha da zengin olacagıni görmek beni cok mutlu ediyor. Seviniyorum zenginlerimizin karnı doyacaği icin.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi orasını bilemem ben ufak bir ilin ufak bir ilçesinde yaşıyorum.
İstanbul da kiralar ve ev fiyatları coşar ise devlet kurumlarında çalışan ogretmen ve doktorlar küçük il ve ilçelere gelsinler,rahat ederler en azından kira ya da ev sahibi olmak konusunda. Özel okul yerine de devlet okuluna gönderip özel ders aldirirlar çocuklarına.
Mevcut enflasyon ile büyükşehirlerde yaşamak gercekten çok zorlar memurları.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Tek kriterim var. O da bu piyasaya uymuyor. Onun icin konutun kayin pederden kalmasini bekliyorum artik
Bundan sonra istanbulda fiyatlarin ucarak gitmesi tek dileğim.
Oluşabilecek her durumda kâr da olucam
Fiyatlar enflasyon... hükümeti mi patlatti, ohh ne guzel.
Yok hukumet yerinde ama fiyatlar uzayami cikmiş oda işime gelir
Ayrica kanal istanbuluda destekliyorum artikHerkes cikar pesinde sonucta ben niye idealist olayim demi
Ayiptir soylemesi, tam yeni havaalni ile kanal istanbulun arasinda kayinpederin 4500 dönüm yeri var [emoji3]
Pardon yaa heyecan dan donum yazmisim. Metrekare metrekare ;)
Maksat girgir hocam biliyosun , ev mev alamam artik ben
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri