Sayfa 65/1312 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 513 - 520 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Teşekkür ediyorum kendim oturuyorum.
    O zaman daha da sevindim,hani derler ya on numara beş yıldızlık bir hareket olmuş.

2.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Bundan sonra konutun hicbir direnci yok hocam. Belliki buyükler konutlarin daha pahali olmasi icin elinden geleni yapacak...
    İşin garip tarafi enflasyonun düşmesi icin kendi savunduklari argümanlarla konut ta enflasyonu kendilerinin oluşturdugunun ya farkinda degiller ya da .... neyse burasi hic hoş degil. Insallah oyle degildir

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İstanbul da konut fiyatlarını firlatmalari lazım malum kanal İstanbul ve çevresi.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

3.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    İstanbul da konut fiyatlarını firlatmalari lazım malum kanal İstanbul ve çevresi.

Bundan sonra babadan kalma nineden düşme konutu arsasi olmayan adamlarin istanbulda işi yok... Olanlarda kamu hizmetlerini nasil alacak ne kadar kaliteli alacak ...vb konularla yüzleşecek...

Mesela en önemli konu eğitim...
    Devlet okulu desen malum ya imamhatip ya da kalitesiz okullar, ozel okul desen bambaşka bir mecra. Sadece not icin verilen 20 30 40 50 binler....

Kanal istanbul mu zenginin daha da zengin olacagıni görmek beni cok mutlu ediyor. Seviniyorum zenginlerimizin karnı doyacaği icin.

4. Hocam geçmiş 5-10 yılda çok fırsatlar çıktı.
    Önümüzdeki dönemde de kesinlikle çıkar.
    Öncelikle ön yargılarınızı yenmeniz veya kriterlerinizi gözden geçirmeniz lazım.

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Bundan sonra babadan kalma nineden düşme konutu arsasi olmayan adamlarin istanbulda işi yok... Olanlarda kamu hizmetlerini nasil alacak ne kadar kaliteli alacak ...vb konularla yüzleşecek...

Devlet okulu desen malum ya imamhatip ya da kalitesiz okullar, ozel okul desen bambaşka bir mecra. Sadece not icin verilen 20 30 40 50 binler....

Kanal istanbul mu zenginin daha da zengin olacagıni görmek beni cok mutlu ediyor. Seviniyorum zenginlerimizin karnı doyacaği icin.

5.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku

Abi orasını bilemem ben ufak bir ilin ufak bir ilçesinde yaşıyorum.
    İstanbul da kiralar ve ev fiyatları coşar ise devlet kurumlarında çalışan ogretmen ve doktorlar küçük il ve ilçelere gelsinler,rahat ederler en azından kira ya da ev sahibi olmak konusunda. Özel okul yerine de devlet okuluna gönderip özel ders aldirirlar çocuklarına.

Mevcut enflasyon ile büyükşehirlerde yaşamak gercekten çok zorlar memurları.

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Abi orasını bilemem ben ufak bir ilin ufak bir ilçesinde yaşıyorum.
    İstanbul da kiralar ve ev fiyatları coşar ise devlet kurumlarında çalışan ogretmen ve doktorlar küçük il ve ilçelere gelsinler,rahat ederler en azından kira ya da ev sahibi olmak konusunda. Özel okul yerine de devlet okuluna gönderip özel ders aldirirlar çocuklarına.

Mevcut enflasyon ile büyükşehirlerde yaşamak gercekten çok zorlar memurları.

Istanbuldasiniz diye yazmistim. Burda degilsen napacaksin kanali manali, baka hayatina sen burlarada ugrama. Bende kacicam zaten

7.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Istanbuldasiniz diye yazmistim. Burda degilsen napacaksin kanali manali, baka hayatina sen burlarada ugrama. Bende kacicam zaten

Orada olan her yeri etkiliyor ama

8.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Hocam geçmiş 5-10 yılda çok fırsatlar çıktı.
    Önümüzdeki dönemde de kesinlikle çıkar.
    Öncelikle ön yargılarınızı yenmeniz veya kriterlerinizi gözden geçirmeniz lazım.
    Tek kriterim var. O da bu piyasaya uymuyor. Onun icin konutun kayin pederden kalmasini bekliyorum artik
    Bundan sonra istanbulda fiyatlarin ucarak gitmesi tek dileğim.
    Oluşabilecek her durumda kâr da olucam
    Fiyatlar enflasyon... hükümeti mi patlatti, ohh ne guzel.
    Yok hukumet yerinde ama fiyatlar uzayami cikmiş oda işime gelir

Ayrica kanal istanbuluda destekliyorum artik Herkes cikar pesinde sonucta ben niye idealist olayim demi

Ayiptir soylemesi, tam yeni havaalni ile kanal istanbulun arasinda kayinpederin 4500 dönüm yeri var [emoji3]

Pardon yaa heyecan dan donum yazmisim. Metrekare metrekare ;)

Maksat girgir hocam biliyosun , ev mev alamam artik ben

Sayfa 65/1312 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •