1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
O kârlar üçüncü çeyrekte gelecek lakin robotlar kara bakmıyor. İçerideki para ile olacak şey değil. Dışarıdan eşek yüküyle para gelmesi gerek, şartlar da var ama sevilmeyen hükümet var. İstemiyorlar bu kadar basit. Gitsinler para sokmak için bacadan bile girecekler. Para işi yapiyorsan duygusal bakmayacaksın. Hükümeti istemiyorlarsa "bu bize müdahaledir lanet gelsin onlara o zaman hükümete destek verelim" diye kısır dongudeyiz. Zor ülke burası arada kalmışlarin ülkesi. Sermaye fakiri olmasaydık iyi olurdu tam bağımsızlık için. Sermaye o zaman da gelirdi. Kısıtlı sermayeyi bir de gelen hükümetler çarçur edince yine başa dönüyoruz. Bu ülkeyi gelsin Merkel yönetsin, üçte bir alman nüfus ta yanında getirsin istiyorum. Halk olarak bizde de sıkıntı var, ne de olsa Gazali ciyiz. Bu dünya boş ahiret önemli olayından siyrilamadik toplum olarak.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son Şahap atamasından sonra hisselerde olan çok büyük yerli sermaye altın ve dövize döndü .
Yada zararı kurtarmak isteyen kriptoya daldı .
Üç beş on yatırımcı kalmadı artık onlarda birbirini yolma peşinde .
Piyasada şimdi Tüpraş Tüpraş deniyor o ordino bittiği zaman nasıl fort Ereğli tcell sasa bitince ne oldu ise aynısı olacak geriye enkaz bırakacak ,
Çünkü Ereğli’den fort dan çıkan para ona giriyor iki kere iki dört yeni para hiç yok ki ortada
sınırlı bir parayla iş yapıldığı çok belli çünkü tüm hisseler aynı anda yürümüyor...bir gün bakıyorsun bim mim eregl ertesi gün onları verip banka almalar falan...
eskiden böyle miydi? endeks 30 kalktığı zaman hemen hepsi birden kalkardı indiği zaman yine aynı...
şimdi bakıyorum vadeli yükseliyor ama bakıyorum bankalar eksi veya yerinde sayıyor sonra aaa bir de ne göreyim bim mim eregl filan fıstık artıda...
ya da tam tersi...
nasıl piyasa olduk biz arkadaş?
Para ürkek Ceylan gibidir bir korkutursan kaçar gider bir daha da geri gelmez
ya benim dikkatimi çekti ama umarım olmaz benim olacak diye bir iddiam da yok yani...sadece kabak gibi bir görüntü var...olursa hoş olmaz...
olmasın abi...benim asabım bozuluyor borsa çok düşünce çünkü her yerden karamsar moktan haberler düşmeye başlıyor...insanın asabı bozuluyor...
Abi ocak - mart arasında da böyle idi piyasa. Sonra martta bi koydular boyut değiştirdik.
Şu an her şey %200 kontrollü. Batakta sinek ikiliye kadar sayan ve aklında tutan bir robot var. Bana göre elleri de görüyor.
Ha ama bence bu sefer de aynı tiyatro oynanıyor. Açık açık yazayım bence patlayacak burası bir yöne. Para yok filan da değil bence B.k gibi para var ama gizlemek için robotlar kırk takla atıyor. Kendi malını çize çize zorla tahta indiriyor kaldırıyor ayarlama yapmak için. Orta vade poz alan arkadaşlar özellikle çok çok çok dikkatli olsunlar bu normal bir gidişat değil. Long da short da. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseler de yukarı taşımaya uygun pozisyonlar alındı aslında.
Gitmemesine sebep başka konular olabilir.
İdlip olayı mesela.
Rusya dişişleri bakanı
Türkiyeden taahhütlere tam uymasını istemeye devam edeceğiz dedi.
Demek uyulmayan taahutler var .
Özetle
Sanki rahatsızlık yaratacak bir durum var gibi.
Bugün oluşan hareket sadece vadeli ile oldu
Endeks eksi kapandı sonuçta
Yanı spotu almadılar.
Yanı bende kendi adıma anlamaya çalışıyorum.
Yoksa bugün çok ciddi yükselmesi lazım idi SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri