Originally Posted by işçi74 Fatihe kadar gitmiş işin ucu,kim kimi operseye dönmüş, emre arda en büyük mağdur, Secil bana seçili getirin Dayı bu kadar para sadece VOB da batirilabilir. Parayı calmadiysa alan. Hahahahaah
Originally Posted by ArcModerna Dayı bu kadar para sadece VOB da batirilabilir. Parayı calmadiysa alan. Hahahahaah paranın battığını kimse söylemiyor
bir halt olacağı yok.
Hollanda da meclis çoğunluğu ırkçı ve İslam düşmanı olan adam kazandı. Sistemi bilmiyorum başbakan da o mu olacak acap.
çek ordan 500 baz puan pişkin olsun...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Calibra Hollanda da meclis çoğunluğu ırkçı ve İslam düşmanı olan adam kazandı. Sistemi bilmiyorum başbakan da o mu olacak acap. başbakan oldu
Originally Posted by akcay çek ordan 500 baz puan pişkin olsun... dediğin faiz artırımı olmaz......benim tahminim....aynı kalacak......
Originally Posted by ayhan53 paranın battığını kimse söylemiyor Alanlar caldiysa ayrı. Battiysa emmi
Originally Posted by ArcModerna Dayı bu kadar para sadece VOB da batirilabilir. Parayı calmadiysa alan. Hahahahaah Memed sabah sabah yine güldürdün beni Allah uzun ömür versin sana o para borsada olsa 50-60 milyon dolar olmuştu
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Forum Rules
Yer İmleri