Sayfa 650/1078 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Cümleten hayırlı geceler...

Şu anda size müjdeli bir haber vermek için yazıyorum.

- Artık Candlestick Platformumuz son sürat çalışır durumdadır...

Bundan böyle hosting firmalarının çekilmez kaprislerinden sorunlarından kurtulmak için tüm kontrolu kendi elime almak için VPS sunucu satın aldım...

Bu iş biraz maliyetli olsa da sizler için değer. Ben burada yazmasam da platformun kullanılıyor olması beni mutlu etti. Buradan da bazı değerli dostlarımın uyarıları ile bu işe kesin çözüm bulmak istedim ve buldum...

Şu anda deneme aşamasında olduğu için (uzunca bir süre de öyle kalacak gibi) sitenin adresi farklılık gösterecektir. Yeni adresimiz:

Link: http://www.taanaliz.tk/candlestick

Eskisi gibi http://www.teknik-analiz.com/grafikler.html linkinden gidenler de otomatik olarak bu yeni siteye yönleneceklerdir...

Deneme amaçlı olduğu için Twitter ve dosya saklama biraz problemli. Grafiklerde ise sorun yok.

Aslında son versiyon üzerinde çalışırken rahatsızlanınca kolum çalışmama engel olunca her şey yarım kaldı. O nedenle şimdi halen rahatsızlık devam ettiğinden düzenleme imkanım yok! İnşaAllah düzelebilirsem her şey çok daha iyi olacaktır...

Sizleri mâdur etmemek adına son bir gayret en azından bu işi kökten çözmek istedim. Umarım memnun kalırsınız ve bana geri dönüş yaparak durumu bildirirsiniz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Ara ara imkan dahilinde VPS için düzenleme yapmam gerekebilir. O nedenle kesilmeler olursa normaldir...

Buradan bildirirseniz müdahale etmeye çalışırım...

3. Eline emeği'ne sağlık sayın T/A

4. Teşekkürler

5. Allah razıolsun üstat
    Borsada aldığın hissenin değil patronunun TEKNİĞİNE,TEMELİNE iyi bakın. Yazdığım herşey varsayımdır yatırım tavsiyesi değildir.

6. Teşekkürler sayın T/A...

Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...

7. teşekkürler T/A

Bu deneme başarısızlıkla sonuçlanmıştır... ((

Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Yeni bir yol bulana kadar araştırmaya devam...

Sayfa 650/1078 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •