Sayfa 652/763 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 6099 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    10 gün en fazla savaş biter
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bitmis olabilir dün gece
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    The final coutdown
    Bitti.
    https://youtu.be/JGdzUrDSq0k?si=ZvA-E6euSjy-9GuR

Savaşları ben bitiririm

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    israil füze saldırısı var der

batıya hiç güvenmem hele trampa hiççççççççç

iranı yakalamışlar birde uçaklara karşı savunma sistemi kuraymış

bu dinciler bana israile hizmet için yerleştirilmişler diye gelir

yeri geldiğinde adım adım israil büyüyecektir.
    Nokta sına kadar aynen hocam, yakalımış, emcüklemeden bırakmazlar,

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ateşkes hatırına %+1+ üzeri açmazssa durum sıkıntı..

savaş çıktığında - 4,5 görmüştük sanırım.

Karşı bacağa bakar, yoksa sopaya devam

4. İsrail ve ABD seneryosunu kendileri yazıp kendileri oynadığı bir dizi çektiler.Bu dizinin ilk bölümlerinin nasıl başlayıp nasıl gelişiceğini kendi piyasalarıda biliyormuş bu dönemdeki fiyatlamalarına bakıldığında , Trump geldiğinden beri piyasalar yaşanan olayların hep olumlu tarafına bakıyor bir önceki zaman diliminde tarifeler üzerinden piyasalar çalkantı yaşadı ne oldu Trump istediğini elde etttimi yok süre verdim dedi kapattı ne olacağı bile belli değil salla dur , sonra ne çıktı İsrail-İran savaşı buda aynı tarifeler gibi şöyle olacak böyle olacak denilip atraksiyon yaşatıldı .Şimdi geldiğimiz noktada Trump akşamdan beri barış mesajları veriyor bana göre kelime oyunları çünkü kendisi kukla benim gözümde arkasındakiler ne yapmasını isterse onu yapıyor .Gece Twetelerine baktım ne olduda bir insan bu kadar kendini öven msj lar verir dedim İsrail ve yahudi lobisi onu miklemez sadece kullanır ateşkes vs bana göre hikaye günü kurtarma yara sarma dönemi bu kuduz netanyahu kaostan besleniyor iktidarınıda buna borçlu bu bölgede yine bildiğini okumaya devam edecek bir bakmışık İranı bombalacak, bir bakmışık yemen, suriye vs vs yapıcak bunları yoksa koltukta kalamaz.

yavrum trump tüm tuşlara aynı anda basıyor
    önce vuruyor
    sonra tek taraflı ateşkes diyor
    şimdi fed faiz indirsin
    birtek ''hisseleri aalın, borsaları fışkırtın '' demediği kaldı... onuda dolaylı söylüyor, artık oda açık açık söylenmez

natenyahu ateşkesi kabul etmez... amacı nükleer değil, iran'ı parçalamak

ama o kabul etmeyene kadar borsalar % 5 şişer, yeniden savaş başladığında % 2 düşer

herhalükarda yine longcu % 3 karda dünya yıkılsa birşey olmuyor adamlara

6. ABD stratejisi belli piyasaları ve yaşananları normalleştirerk yol alıyorlar.Tarifelerde bu yapıldı yok kıçımı öpüyorlar anlaşma için yok peşimdeler dedi gitti kendisi öptü şimdi tarifeleri konuşan varmı yok çünkü trumpın bu alandaki hal ve tavırları normalleştirdi köyün delisi konuşur durur muhabbeti , İsrail-İranda hikayeside aynı seneryo üzerinden ilerleyecek İsrail istediğini yine yapıcak arada sıcak saatler arada yumuşamalarla devam edecek bana göre , trump çıkacak piyasaları yönlendirecek sondaj bebeğim diyecek , yeri gelecek tehdit edicek ama normalleşen bir hikayeye döndürecekler aslında petrol fiyatları dün ABD üslerine füze attımı oldu bitti ile düşmedi , İran ve Rusya hürmüz üzerinde anlaşamadı rusyaya yanımda ol dedi zayıflayan putin cesaret edemedi bana göre petroldeki hikaye ondan sonra değişti.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yavrum trump tüm tuşlara aynı anda basıyor
    önce vuruyor
    sonra tek taraflı ateşkes diyor
    şimdi fed faiz indirsin
    birtek ''hisseleri aalın, borsaları fışkırtın '' demediği kaldı... onuda dolaylı söylüyor, artık oda açık açık söylenmez

natenyahu ateşkesi kabul etmez... amacı nükleer değil, iran'ı parçalamak

ama o kabul etmeyene kadar borsalar % 5 şişer, yeniden savaş başladığında % 2 düşer

herhalükarda yine longcu % 3 karda dünya yıkılsa birşey olmuyor adamlara
    iran içi hiç tınmadı ayaklanma çağrılarına birde başka türlü düşünmüşlerdir mollar dinci onlara hizmet edenler mollar yıkılınca beyni yakan devrim muhafızları gelebilir ve neler yaparlar bilemediler.rusya ve çinide çözemediler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. Olan kime oldu jeopolitik hikayenin nereye gideceğini göremeyen faiz indirimine cesaret edemeyen Merkeze bankasına oldu .

Sayfa 652/763 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •