Sayfa 653/1002 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Dönmez: İran'da kendi taraflarında bir istasyonda kaçak söz konusu. 20 Ocak itibarıyla akışı sonlandırdılar. Sanayimiz üretim kapasitesi açısından iyi bir seviyede. İran'a borcumuz söz konusu değil-Habertürk

Bakan Dönmez : Karadeniz gazında mutlu sona doğru yaklaşıyoruz. 2020-2021'de büyük keşif yaptık. Sahada şu anda 9. kuyuyu açıyoruz. 2023'ün özellikle ilk çeyreğinde bu işi tamamlamaya çalışıyoruz"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Vali Canbolat: Bursa’dan İstanbul istikametine gerek karayolundan gerekse otobandan devam eden ve kış lastiği olan binek türü araçların yola devam etmelerine şu an itibariyle müsaade edilmeye başlanmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Yalan yalan

Yapılacak yatırımsa yap o zaman Güneş ve Rüzgara demi ya

Neyse bu gecede arabesk takılıyorum eskileri anıyorum.

Gülden ve Neşe Karaböcek

Emel Sayın

Esengül ve Bergen

Ajda
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Ümit Besen ve Çoşkun Sabah la devam edeceğim.

OFFFFF
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İstanbul Valisi : Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur,işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    THY basın Müşaviri Üstün : : Olumsuz hava koşullarının İstanbul'da etkisini bir süre daha göstermesi bekleniyor. Türk Hava Yolları olarak İstanbul Havalimanı operasyonlarımızı seyahat güvenliği ve misafirlerimizin mağduriyet yaşamaması için 25 Ocak saat 04:00'a kadar durdurma kararı aldık
    THY :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    933
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Vali Canbolat: Bursa’dan İstanbul istikametine gerek karayolundan gerekse otobandan devam eden ve kış lastiği olan binek türü araçların yola devam etmelerine şu an itibariyle müsaade edilmeye başlanmıştır
    Ah be kardeşim. Twiter da yazılanları okuyorsun. Bunları biliyoruz zaten. Sen ne diyorsun, forumdaşlar ne diyor onu yazabiliyor musun? İnsanlar fikirlerini yazmayalı ne çok zaman oldu. Sen korkarsan ben korkarsam ne olacak bu ülkenin hali... Sen nediyorsun onu duymak istiyorum artık. Kaybedecek neyimiz kaldı.
    Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !

Sayfa 653/1002 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •