Sayfa 653/1008 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Bugun günlerden köpük ve algı günü tahtalarda kademeler bom boş çaksada yukarıda götürse sağlama yapıldığında = badem spor çıkar.
    12.00 barı ile gıdıklama yeniden başlar 13.30 dan sonra biraz fren 14.00 la karneyi dağıtırlar kalanlar geçenler diye günü bitirmeye oynar

gıdıklama 30 dk önce başladı bas tuşa oyna
    Son düzenleme : sindoma53; 23-11-2023 saat: 11:45.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    1/2
    Merkez Bankası faizinin hangi seviyeye çıkması gerektiğine dair çok soru alıyorum. Geçmişte 16 yıl boyunca 5 farklı başkana bu konuda görüş vermiş biri olarak, bugün toplantıda bulunsam karar alıcılara şu mesajı iletirdim:

2/2
    Yıl sonuna kadar, faizi %40a çıkarırsanız enflasyonu kontrol altına almak için en az 1 yıl boyunca burada tutmanız gerekir.
    Faizi %45 yaparsanız 6 ay sonra tekrar indirmeye başlayabilirsiniz.
    Karar sizin.
    ben 500 bekliyorum %40 la aralık 250 puan daha yapıp 2024 de beklemeye geçiceğini düşünüyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. akbank 32 güne %45 veriyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Kaptanın seyir defteri;

ufukta kara bulutlar birikmeye başlamıştı

hava da fırtınayı yaklaşırken ki sessizlik hakimdi

biz ufka yaklaşırken fırtına başlayacak mıydı yoksa dağılacak mıydı kafamız karışmıştı

gemimiz yüklü olmadığından çok da korkmuyor fırtına oluşsa bile sağlam olarak atlatabileceğimizi düşünüyordum

5. OYAK YATIRIM
    @OyakYatirim
    ·
    1 sa
    #BIST'in yatay başlamasını öngörüyoruz. Bugün Türkiye’de saat 14.00’te TCMB PPK faiz kararı açıklanacak. Yurt dışında ABD piyasaları Şükran Günü nedeniyle kapalı olacak. Avrupa Öncü PMI verileri takip edilecek. https://buff.ly/3QUrVB2
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. https://twitter.com/_diptengelen/sta...56000892584034

bu vatandaş böyle anlatmış Arda ve fatih olayını doğru ise merak edenler okusun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Saatlikte yine formasyonlar var bakalım hangisini devreye sokacak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Maalesef yanlış benzetme olmuş. Ticaret böyle bir şey değil. Risk yönetimi kapsamında bir açıklama yapsanız daha yerinde olurdu diye düşünüyorum.

Sağlıkla …
    Doğru söylüyorsun benzetme yanlış, ben örnek olaraktan vermek isterken benzetme durumuna düştü.
    İşin özü risk parametresini ayarlamamış, strateji planını yapamamış diye düzeltiyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 653/1008 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •