Sayfa 654/1006 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 1994 ve 2001 krizlerini zamanında bu başlıkta okumuştum... %1000 faizler, sürekli değişen hükumetler bana masal gibi gelmişti... Çocuktum o zamanlar... O krizleri yaşayanların tecrübelerine ihtiyacımız olduğu zamana geliyoruz yavaştan galiba... O zamanlardan farklı olarak dolar bir gecede uçmayacak diye tahmin ediyorum... Faiz ile kontrol altında tutmaktan başka seçenek Yok gibi görünüyor bana... Bakalım...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150

Hissenet milletvekili seçimleri anketimize oylarınızı alalım
    oylar kesinlikle gizlidir
    sadece oyumuzu kullanalım yorum yazmayalım lütfen
    öne alalım
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    1994 ve 2001 krizlerini zamanında bu başlıkta okumuştum... %1000 faizler, sürekli değişen hükumetler bana masal gibi gelmişti... Çocuktum o zamanlar... O krizleri yaşayanların tecrübelerine ihtiyacımız olduğu zamana geliyoruz yavaştan galiba... O zamanlardan farklı olarak dolar bir gecede uçmayacak diye tahmin ediyorum... Faiz ile kontrol altında tutmaktan başka seçenek Yok gibi görünüyor bana... Bakalım...
    Dolarin artmasi demek islerini duzgun yapmamalari demektir.
    Peki bunun bedelini neden faiz artirarak tum topluma odetiyorlar?
    Kendiler odeseler olmuyor mu?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dolarin artmasi demek islerini duzgun yapmamalari demektir.
    Peki bunun bedelini neden faiz artirarak tum topluma odetiyorlar?
    Kendiler odeseler olmuyor mu?
    Syg,
    burası japonya kore değil dudu abi

5.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Hatırlatma ;

ABD; dünyada ne kadar at hırsızı, sarhoş , gangster , dikiş tutturamamış insanların göç edip kurduğu bir ülke...
    Hatırlatma,

Dünyanın en büyük ilaç firmaları, savunma sanayi firmaları, maden firmaları, petrol firmaları, gemicilik firmaları,... amerika da.

Neyi görmek istediğin önemli. Kötü örnekten örnek olmaz !
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    1994 ve 2001 krizlerini zamanında bu başlıkta okumuştum... %1000 faizler, sürekli değişen hükumetler bana masal gibi gelmişti... Çocuktum o zamanlar... O krizleri yaşayanların tecrübelerine ihtiyacımız olduğu zamana geliyoruz yavaştan galiba... O zamanlardan farklı olarak dolar bir gecede uçmayacak diye tahmin ediyorum... Faiz ile kontrol altında tutmaktan başka seçenek Yok gibi görünüyor bana... Bakalım...
    %100 devalüasyon ve %1000 gecelik faizler sabit kur rejiminin sonucu idi. Dalgalı kurda ise yavaş ama sürekli devalüasyon ve faiz artışı görülmesi beklenir. Abd, dolar basıp dünyaya pompalarsa dolar değeri ve faiz birlikte düşer. Bizim siyasilerde bunu kendi başarısı gibi satar :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yanlis giden bir seylerin, kotu yonetimin eksik adaletin yetersiz egitimin v.s bir sonucudur..
    Bu nedenle dusurulmesi zordur.
    Syg,

yani buradan hareketle;

yeterli eğitimin, adaletin,

iyi yönetimin olduğu yerlerde faiz düşük olur demek istiyorsunuz..

yani avrupa faizleri düşük ya.. herşeyin doğru gittiğini söyleyebilir miyiz ?

ab ülkelerini bir düşünün..

syg,

ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hatırlatma,

Dünyanın en büyük ilaç firmaları, savunma sanayi firmaları, maden firmaları, petrol firmaları, gemicilik firmaları,... amerika da.

Neyi görmek istediğin önemli. Kötü örnekten örnek olmaz !
    Vurgulamak istediğim;

O kadar kalitesiz insanlar tarafından bu kaliteli sistem nasıl üretildi ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 654/1006 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •