Sayfa 657/1000 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Otomatik katılımla dahil olmuşşunuz BES'e. Çalıştığınız süre boyunca maaşınızdan %3 kadar kesilip BES hesabınıza aktarılmıştır. Kendiliğinden iptal olmuyor. Sizin iptal ettirmeniz gerekiyor hocam.

E-devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz isterseniz ne kadar para aktarılmış ve şu an ne kadar olmuş.

Kurumlardan Takasbank İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş.'yi seçin. Takasbank Bireysel Emeklilik Bilgilendirme İşlemleri>Toplu Bakiye Sorgulama sırasını izlemeniz gerekiyor.
    teşekkürler hocam

2.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Sn. Hayrani aslında beklentim süreklilik değil, böylesi karışık dönemlerde yükselen enstrümanlara yatırım yapan, pozitif ayrışan fonlar bulabilmek ve kısa süreliğine buraya kaçıp birikimlerimizi daha da değerlendirebilmek.
    burada sorun şu: fon doğrudan döviz almayıp eurobondlara yatırım yapıyor. hal böyle olunca da döviz artarken tl tahvillerinde olduğu gibi türkiyenin eurobond tahvillerine de satış geldiğinde dövizdeki artıştan aynı ölçüde yararlanamıyorsunuz. bazan da döviz düşmeye başlayıp aynı zamanda tahvillere de alım geliyor ve döviz fiyatları düştüğü halde fonun fiyatı artabiliyor. tahvillere gelen alım ve satımın şiddeti, getirileri olumlu veya olumsuz ölçülerde etkileyebiliyor. ayrıca da bu tür fonlardaki sıkıntılardan biri de satışta valörün üç gün olması

3.  Alıntı Originally Posted by Dollar Yazıyı Oku
    TBT'yi zarar yazsa dahi satmalımıyım? Biraz öngörüsü olan arkadaşlar yön gösterebilirse sevinirim. Devlet tahvili işi çok terste bıraktı.

Edit: Satış talimatını girdim. 1000 liram hiç oldu. Belki yatırımcılar için az bir miktar fakat bana çok koydu. Birde Ppf satıp girmek en zamansız anda, gpg'den sonra 2. nakavt oldu bana.
    bu tür fonlar faiz düşüşlerinde güzel getirir ama yükselişlerde bu tür tatsızlıklar olur. bir de faizler birkaç aydır epeyce düştü. bu tür fonları alırken tefaştan bir ay ve üç aylık getirilerine bakıpta: çok güzelmiş, bundan sonra da aynı olur diye düşünmemek lazım. her şey tahvil faizlerine bağlı.

4. Dolar günlük grafiği hoş durmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu tür fonlar faiz düşüşlerinde güzel getirir ama yükselişlerde bu tür tatsızlıklar olur. bir de faizler birkaç aydır epeyce düştü. bu tür fonları alırken tefaştan bir ay ve üç aylık getirilerine bakıpta: çok güzelmiş, bundan sonra da aynı olur diye düşünmemek lazım. her şey tahvil faizlerine bağlı.
    fed surekli indiriken ,bizimde 10 yıllıklarımız 12 ye dogru gelir dedik ve aldık ,

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Bende önümüzdeki ay sonuna kadar enflasyon baz etkisi ile gösterge faiz düşük kalır, getiri iyi olur diye düşündüm. Fakat Trump twitleri ve operasyon nedeniyle çok fena ters tepti.

7. Benim için doğrusu tahvil içerikli fonlar 16 lı seviyeler görüldükten sonra cazibesini yitirdi, kesinlikle almam riski düşük gpg devam ediyorum, hafta sonu getiri düşük ama grafiğine bakınca panikleyecek bir durum yok, biraz da okt vaf elimde mayısta almıştım yüzde 24-25 arası mk getirisi olmuş onu da çıkmayı düşünüyorum ama bist 95 lere olur da gelirse tcd alacağım diye pusudayım.
    Tcd on numara biraz erken çıktım maalesef.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Benim için doğrusu tahvil içerikli fonlar 16 lı seviyeler görüldükten sonra cazibesini yitirdi, kesinlikle almam riski düşük gpg devam ediyorum, hafta sonu getiri düşük ama grafiğine bakınca panikleyecek bir durum yok, biraz da okt vaf elimde mayısta almıştım yüzde 24-25 arası mk getirisi olmuş onu da çıkmayı düşünüyorum ama bist 95 lere olur da gelirse tcd alacağım diye pusudayım.
    Tcd on numara biraz erken çıktım maalesef.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dostum sana özelden yazayım

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 657/1000 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •