Sayfa 66/71 İlkİlk ... 16566465666768 ... SonSon
Arama sonucu : 567 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Dolar Kuru İner de Çıkar da...

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Hem okurum hem cevap yazarım olmuş..

Onaylamadığınız bir yazıya her zaman yazı yazmak gerekmez..hele sonuçta huzur olmayacaksa..

Zaten her onaylamadığımız yazıya cevap yazacak olsak, klavye başından kalkamayız değil mi?

Sn.enki olayı güzel özetlemiş, bende zaman zaman Sn.Delikan'ın ve Sn.Bora Yaşar'ın yazılarındaki husumeti görüyorum bence bu olumsuz durumu uzatmamak lazım, sonuçta buradaki herkes olgun insanlar bırakın herkes istediğini yazsın, bazen benim fikirlerimle uyuşmayan yazıların üzerinde çok durmuyorum cevapta yazmıyorum,

Burada iletişim sadece kelimelerle sağlanıyor ama bizler duygusal insanlarız bazı yazılanları kolayca yanlış tarafa çekebiliyoruz halbuki aynı kelimeleri kullanarak konuşuyor olsak ses tonundan bile meramımızı daha net anlatmış olacağız, bana başka bir başlıkta sadece şaka için yazdığım bir kelimeden dolayı bir araba laf etmişlerdi halbuki sakince okuyan şaka olduğunu anlardı ama gereksiz tartışma çıkmıştı...

Demem o dur ki yaşananları artık kenara bıkarıp uzatmamak sizlere en yakışan tavır olacaktır,
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Demem o dur ki yaşananları artık kenara bıkarıp uzatmamak sizlere en yakışan tavır olacaktır,
    Şöyle desek olurmuki:

Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak............

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şöyle desek olurmuki:

Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak............
    Olur hocam ne demek, şu fani hayatımda çok az yurtdışı gördüm ama en bariz gördüğüm şey bizler çok sabırsız ve tezcanlıyız, biraz sakin olabilsek süper olacak, ben kendim için bazen başaramıyorum malesef, çünkü günlük akış ve haberler bizi çok geriyor,

Herkesin bazı konularda hassasiyeti farklı, ama sakin ve sabırlı olmak lazım, aslında en güzeli bazen haberlerden uzak durmak, çünkü bir çoğu yalan ve algılarımızı yönetmek üzerine, biz birbirimizi siyaset konusunda yerken tüm siyasiler birleşip ülkeyi yiyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Kınaları hazırlayalım..Bora abimizde yazmıyor artık..inşallah tez zamanda fikri değişir..

ytmaya devam hedefte değişiklik yok
    bugünlerde iner kısmı çalışıyor
    bir halt olacağı yok.

6. enflasyonun sebebi faiz olduğu sürece burada usd euro altın ne bulursan alınır.
    isteyen inanmaz ama bu tımarhane açık hava tımarhanesi.
    dolardayım trade filan hikaye, sorosmusun

sanırım 430 milyar usd üstü toplam borcun var ve bir sürü maval anlatıyorlar
    alırlar anahtarlarını sende salak salak bakarsın.

Dolar 3.40 TL'yi test edebilir

Rabobank Stratejisti Matys, dolar kurunda gerileme bekliyor

Rabobank Gelişen Piyasalar FX Stratejisti Piotr Matys, enflasyon verisini ve kur beklentilerini anlattı.

Nisan ayı enflasyon verisini değerlendiren Matys, enflasyonun hala oldukça yüksek olduğunu, yılın 2. yarısında kademeli olarak düşmeden önce bu yükseliş trendinin gelecek aylarda da devam edebileceğini belirtti.

Matys, TCMB'nin yüksek gelen enflasyon rakamı sonrası adım atıp atmayacağı sorusuna "TCMB geçen hafta GLP faizinde beklenenden fazla artış yaparak güçlü mesaj yolladı. Merkez Bankası likiditeyi daha da sıkı şekilde takip edeceği mesajını verdi, sıkı likidite kurdaki baskıyı olumlu etkileyecek. Bu şekilde kurun 3.50 seviyelerinde kalması sağlanabilir." yanıtını verdi.

Matys kurun ilerleyen günlerde daha fazla düşebileceğini belirterek "Türk Lirası dolara karşı biraz daha değer kazanabilir, Dolar/TL önümüzdeki haftalarda 3.40 seviyelerini test edebilir, MB'nin adımlarının TL'yi destekleme açısından çok önemi var" diye konuştu.
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8. bora-yaşar nerde full dolara geçtimi?

Sayfa 66/71 İlkİlk ... 16566465666768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •