Originally Posted by
enki
Hem okurum hem cevap yazarım olmuş..
Onaylamadığınız bir yazıya her zaman yazı yazmak gerekmez..hele sonuçta huzur olmayacaksa..
Zaten her onaylamadığımız yazıya cevap yazacak olsak, klavye başından kalkamayız değil mi?
Sn.enki olayı güzel özetlemiş, bende zaman zaman Sn.Delikan'ın ve Sn.Bora Yaşar'ın yazılarındaki husumeti görüyorum bence bu olumsuz durumu uzatmamak lazım, sonuçta buradaki herkes olgun insanlar bırakın herkes istediğini yazsın, bazen benim fikirlerimle uyuşmayan yazıların üzerinde çok durmuyorum cevapta yazmıyorum,
Burada iletişim sadece kelimelerle sağlanıyor ama bizler duygusal insanlarız bazı yazılanları kolayca yanlış tarafa çekebiliyoruz halbuki aynı kelimeleri kullanarak konuşuyor olsak ses tonundan bile meramımızı daha net anlatmış olacağız, bana başka bir başlıkta sadece şaka için yazdığım bir kelimeden dolayı bir araba laf etmişlerdi halbuki sakince okuyan şaka olduğunu anlardı ama gereksiz tartışma çıkmıştı...
Demem o dur ki yaşananları artık kenara bıkarıp uzatmamak sizlere en yakışan tavır olacaktır,
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri