Ben çatmıyorum..
Kendisi ağır konuşuyor.. Azarlar gibi bir tavrı var.. Karşıt fikirlere, eleştirilmeye, yanlışının gösterilmesine tahammülü yok..
Topik açarak, topiğin hakimi-savcısı olduğunu sanıyor.. İnsanları aşağılayıp kovmaya çalışıyor.
Daha geçen gün Türk köylüsüne, esnafına bile laf etti... Onlar olmasa aç kalacağının farkında değil.. Bir nevi salon sosyalisti..
Burada ettiği o azar laflarını, aşağılama laflarını sokakta edemez.. Adamı yerler..
Ne demek "kaşınmak". Topiğe yazı yazıp, Jackie'nin hatası ile dalga geçmek kaşınmak mı.. ?
Ben çatmıyorum..
Eğriye eğri, doğruya doğru diyorum..
Birisi beni eleştirince de... koşa koşa yöneticilere gitmiyorum.. Onları meşgul etmiyorum..
Şu anda yöneticilere özel mesaj yazdığını biliyor musunuz.. Hem de uzun uzun bir şeyler yazıyor, biliyor musunuz..? Ben biliyorum..
Gene meşgul edecek insanları..
Aslında ben çözümü biliyorum... Objektif'e yazayım çözümü de.. Onu uygulasın bari..![]()
hayat kısa. sevmiyorsanız birbirinizi bari kavga etmeyin. okumazsınız olur biter. daha güzel şeyler var hayatta. havalar bir ısınsa...unutmadan dolar 50 kuruş olacak, mazot da bedava.![]()
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Hem okurum hem cevap yazarım olmuş..
Onaylamadığınız bir yazıya her zaman yazı yazmak gerekmez..hele sonuçta huzur olmayacaksa..
Zaten her onaylamadığımız yazıya cevap yazacak olsak, klavye başından kalkamayız değil mi?
''ne-demek.net'' diye bir yere baktım, şöyle diyor:"tasallut" sözlüğümüzde maalesef bulunamamıştır.''
Neyse size güzel günler ve faydalı paylaşımlarınızın devamını dilerim..
Yer İmleri