Ben çatmýyorum..
Kendisi aðýr konuþuyor.. Azarlar gibi bir tavrý var.. Karþýt fikirlere, eleþtirilmeye, yanlýþýnýn gösterilmesine tahammülü yok..
Topik açarak, topiðin hakimi-savcýsý olduðunu sanýyor.. Ýnsanlarý aþaðýlayýp kovmaya çalýþýyor.
Daha geçen gün Türk köylüsüne, esnafýna bile laf etti... Onlar olmasa aç kalacaðýnýn farkýnda deðil.. Bir nevi salon sosyalisti..
Burada ettiði o azar laflarýný, aþaðýlama laflarýný sokakta edemez.. Adamý yerler..
Ne demek "kaþýnmak". Topiðe yazý yazýp, Jackie'nin hatasý ile dalga geçmek kaþýnmak mý.. ?
Ben çatmýyorum..
Eðriye eðri, doðruya doðru diyorum..
Birisi beni eleþtirince de... koþa koþa yöneticilere gitmiyorum.. Onlarý meþgul etmiyorum..
Þu anda yöneticilere özel mesaj yazdýðýný biliyor musunuz.. Hem de uzun uzun bir þeyler yazýyor, biliyor musunuz..? Ben biliyorum..
Gene meþgul edecek insanlarý..
Aslýnda ben çözümü biliyorum... Objektif'e yazayým çözümü de.. Onu uygulasýn bari..![]()
hayat kýsa. sevmiyorsanýz birbirinizi bari kavga etmeyin. okumazsýnýz olur biter. daha güzel þeyler var hayatta. havalar bir ýsýnsa...unutmadan dolar 50 kuruþ olacak, mazot da bedava.![]()
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Hem okurum hem cevap yazarým olmuþ..
Onaylamadýðýnýz bir yazýya her zaman yazý yazmak gerekmez..hele sonuçta huzur olmayacaksa..
Zaten her onaylamadýðýmýz yazýya cevap yazacak olsak, klavye baþýndan kalkamayýz deðil mi?
''ne-demek.net'' diye bir yere baktým, þöyle diyor:"tasallut" sözlüðümüzde maalesef bulunamamýþtýr.''
Neyse size güzel günler ve faydalý paylaþýmlarýnýzýn devamýný dilerim..
Yer Ýmleri