Sayfa 66/1024 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Bak kendin de kabul ediyorsun yükselişin spekülatif ve kendi içinde sığ hareketlerle yapıldığını işine gelince teknik işine gelmeyince taktik bakiciz goriciz teknik işliyor mu ?

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben tekniğe inanırım da kötü yönetimden dolayı olan ekonomik krizlerde işlemiyor. Yönetime teknik bile dayanamıyor

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ekim sonu gelse de 25 milyar Euro'luk dünyanın en büyük havalimanı açılsa da, bir uçsak, bir uçsak...
    yeterince uçtuk zaten daha ne kadar uçucaz...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Hoppala
    Bugün yoğun attack altındayız...
    Farklı yönlerden troll saldırısı altındayız...
    Hayırlara vesile olsun...

saygılar/başarılar
    Gerçekten öyle. Fikirleri de yok işleri güçleri sataşma. Adminden rica etsek troll sayfası açsa bunlara. Birbirleriyle oynasalar.

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    bak arkadaş ölü soyucuları bunlar..!!
    Söyle patronuna bunlarda dolarlar.!!
    Bıraksın bişkinligi garibanın cebindeki dolar çerez parası.!!
    Almasın gariblerin ahını..!!
    Kaybeden hep gariban
    Kazanan hep kasa.!!

Sonunda sende dogruyu bulacaksın.!!
    Bana hak vereceksin.!!
    Bugun ilaç atmak moda olduğu için attım yanlış anlama [emoji51]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    yalnız şu konuya dikkat çekeyim: adamlar kendi uçaklarının test sonuçlarını herkese yayıyorlar. uçağın bütün eksikliklerini bütün dünya öğrenebiliyor. ama amaç eksikliklerin giderilmesi ve bunun için bir çaba var. bizde olsa çok gizli deyip dosyalayıp kaldırırlar, uçağı da öyle kullanırlardı bence...
    buna inanarak mı yazdınız, bu yöndeki bilginizin kaynağı nedir, güldürmeyin adamı

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    vereceğim rakamlar tamamen kurgusaldır, benzinin pompa fiyatı nasıl oluşuyor
    6,26= litre başı petrol fiyatı+ petrol fiyatı*ötv+ fiyat*kdv+rafinerasyon maliyeti+istasyon karı
    diyelim ötv 0.40, kdv de 0.18 olsun litre başı petrol fiyatı 2,25 tl.den 2,75 tl. ye çıksın
    devlet 0.40 ötv ile oynayıp 50 krş.lık zammı telafi ederek pompa fiyatı 6.26 kalsın istiyor
    ötv çarpanı 1 den küçük dolayısıyla gelen zammı telafi için zam miktarından fazla ötv ayarlaması gerekiyor
    kısacası 2,25 tl.fiyatı 0.40 ile çarptığımızda aynı sonucu bulmak için 2,75 tl.yi kaç ile çarpmak gerekiyor,
    tabii fiyat artışiından gelen kdv farkını da hesaplıyorlar gibi..
    bugüne kadar ertelenen zamların toplamı yani aslında ötv seçimden önceki gibi kalsaydı benzimni 88 kuruş daha pahalı kullanacaktık. şimdi bütçe gelirini azaltıp bütçe açığı ile karşılıyorlar
    bir halt olacağı yok.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Gerçekten öyle. Fikirleri de yok işleri güçleri sataşma. Adminden rica etsek troll sayfası açsa bunlara. Birbirleriyle oynasalar.
    merka etmeyin hanfendi, bu forumu uzun süredir takip ederim, zamanında (6 ay önce) foruma üye olmuş fekat yazamamıştım, ayhan başgan da cvp iletmişti sağolsun, ancak yazabiliyorum, benim düsturum da dolar yükselecek şeklindedir, her foruma yazanı troll ilan etmeyiniz, umutabi de geri gelsin isterim

Sayfa 66/1024 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •