Sayfa 66/946 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Virgul denen bir noktalama isareti de vardi degilmi, ne ise yariyorduysa artik.
    pisa testinde yüksek derece alanlar noktalama işaretlerini en iyi uygulayanlar arasından çıkıyor ayrıca kara deliğin fotosunu çeken kişi de bunu nasıl başardığı ile ilgili bir soru üzerine noktayı virgülü hep tam yerinde kullandım ve sonunda kara deliği bulmayı başardım diye cevap vermiş

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bu soğan, patates, patlıcan, domates, biber, bilimum sebze ve meyve, tahıl üretiminde USD bazlı maliyetler yok mu (traktör ve diğer iş makinaları, tohum, mazot, gübre, ilaç, seraların ısınması, ışıklandırılması, sulanması) ?

Kırmızı ve beyaz et için de benzer veya farklı USD bazlı maliyetler...

Nasıl ucuzlayacak yada fiyat artışı azalacak bunların ?
    Eskiden yok gibi bir şeydi ama şimdi gavur tohumu ekip biçiyoruz, sertifika, gübre, mazot, elektrik, ilaç, yem ıvır zıvır, çok güzel bir sarmala girdik, bir şeyin maliyeti artıyor, sonra o diğerini tetikliyor ama faizi düşürürsek inşallah her şey düzelecek elhadüllilah

3.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Kavga etmeyelim,
    6,66'da uzlaşalım..
    Mete abi ne zamana 6,66 olcek benim düşüncem haziran ayında 7,20 ler..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yaşam sürelerinin en hızlı arttığı yıllar iki dünya savaşı arasındaki dönem
    az yemek vücut için yararlı, hükümet te bunu düşünerek fiyatla sınırlama getiriyor..!!
    Kendimi bir an hisse.net forumunda değil de evde sesi kısılmış bir şekilde a haber izlerken alt yazı okur gibi hissettim.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Virgul denen bir noktalama isareti de vardi degilmi, ne ise yariyorduysa artik.
    Soru ekleri ayrı yazılmıyor mu, soru işareti bile yok

6.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Eskiden yok gibi bir şeydi ama şimdi gavur tohumu ekip biçiyoruz, sertifika, gübre, mazot, elektrik, ilaç, yem ıvır zıvır, çok güzel bir sarmala girdik, bir şeyin maliyeti artıyor, sonra o diğerini tetikliyor ama faizi düşürürsek inşallah her şey düzelecek elhadüllilah
    Üstad geçen uzun , uzun burada yazdım ..
    Millet hala bizim yaptığımız ihracat modelinin tamamen ithalata dayalı olduğunu ve bunun maalesef 17 yıldır ülkemizin en önemli vergi gelir gruplarından birini oluşturduğunu anlayamıyor ..
    Yani üzülerek söylüyorum bu bir devlet politikası ...
    Ha bu modeli savunan diğer ülkelere ne oldu bence biraz dünyayı okumak ta fayda var ..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

7. Goldman sachs ve JPM ile bağlantılı bazı traderların söylemlerine göre new york'taki oturumlarda duyulmak istenilen bazı cümleler hala duyulamamış. Dövizdeki baskının nedeni olarak bu görülüyor. YSK kararının geç çıkması da bir etkendir ama tek başına ana etken değil gibi gözüküyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. 12 Nisan Cuma 13:53 JPMORGAN 1Ç. DÜZELTİLMİŞ HİSSE BAŞINA KAR 2,60 DOLAR, BEKLENTİ 2,35

Sayfa 66/946 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •