Sayfa 66/996 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Gecmis olsun Sugosu,

Nazar mi nedir, bu kacinci felaket.

Acil sifalar dilerim.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bazen Konu sağlık olduğu için arada yazmak istedim
    Geçen ay anneme kanser teşhisi koyulunca eşim oğlum ve kendime 4500 tl ye tamamlayıcı yaptırdığımı yazmıştım. Normalde ilk 3 ay hiçbirşey onay almıyor belki bilirsiniz bu tamamlayıcıda
    Bugün eşim elini blemderda parçaladı ve 15 dikiş atıldı özel hastanede. Ateller filmler vs vs 3000 tl tuttu ve allianz 1. Ay olmasına rağmen onay verip hepsini karşıladı..1 lira ödemeden çıktık.. siz siz olun yaptırın şunu..
    Geçmiş olsun. Tez zamanda her şey yoluna girer umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Orda farklı bir olay var Sigorta yaptırdın ertesi günü kanser oldun tedavini karşılamaz Sigorta ya da doğum için ek bedel ödedin 1 yıl içinde yaptığın doğumu karşılamaz gibi gibi
    ben de onu söylüyorum, sizin bahsettikleriniz genel kural zaten
    poliçede yaralanmaları 3 aydan sonra öderiz mi deniyordu
    ya da ufak kazalarda sadece %70'ni karşılarız deniyordu da
    1. ay içinde tümü ödenince müteşekkir olunmuş bir durum var
    kapsam çerçevede ödenmesi gayet normal, 1.ay olmasına RAĞMEN denmesi ilginç geldi..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    1. ay olmasına rağmen hepsini karşıladı ne demek, zaten 12 aylık bir poliçe, kapsıyorsa normal..?
    bu daha önceden bir araz olmadan karşılaşılan sorun sonuçta, geçmiş olsun
    kasko sigortası yaptırıp ertesi gün kaza yaptığınızda, ödenmesi ne kadar olağansa sizin ki de o kadar..?
    saglik sigortalari otomobil sigortalari gibi degil.ilk 3 ay hicbirseyi karsilamiyor.ancak bizim durum kirmizi alan oldugundan istisna olmus.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gecmis olsun Sugosu,

Nazar mi nedir, bu kacinci felaket.

Acil sifalar dilerim.
    tesekkurler.bu bildikleriniz sadece 2 olay basima gelen

cafelere is yaptigim icin aylarca kapanacak belki hic acilmayacak firmalarda ki milyon tl lik alacaklardan hic bahsetmiyim adama 120 bin tl lik mal teslim ettim ertesi gun kararname cikti cafeler kapatildi..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    saglik sigortalari otomobil sigortalari gibi degil.ilk 3 ay hicbirseyi karsilamiyor.ancak bizim durum kirmizi alan oldugundan istisna olmus.
    Geçmiş olsun sıradan bi kontrol veya nezle grip için gitseydiniz süre dolmadı diye ödemezlerdi
    bir halt olacağı yok.

7. sn. sugosu82 , büyük geçmiş olsun. ALLAH beterinden saklasın. tamamlayıcı sağlık sigortası artık lüks değil gereklilik oldu.

8. Independent Türkçe'de yer alan habere göre, yatırımcı Bill Ackman, ABD hükümetinin her yenidoğana hisse senedi yatırımı yapacağı bir "Birthright" (Doğum Hakkı) planı önerdi.

Ackman, The New York Times'taki yazısında "Servet eşitsizliği sorunu için muhtemel bir çözüm, yatırım varlığı olmayanların kapitalizmin başarısına katılmaları için yol yaratmaktır" diye yazdı.

Bunun için, her Amerikalıyı, Amerika'daki iş dünyası değerindeki bileşik büyümenin sahibi yapan bir programa ihtiyacımız var.

Birthright diye adlandırabileceğimiz programda hükümet, Amerika'da doğan her çocuğun yatırım hesaplarını finanse edebilir.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/unlu...k-plan-1796624

Sayfa 66/996 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •