Tcell Cuma günü %6 bugün de tam gaz giderken bizim eşşek yine kıvranıyor.
Ne satış ne de temettü haberi gelmedi.
İyi haftalar herkese.
Tcell Cuma günü %6 bugün de tam gaz giderken bizim eşşek yine kıvranıyor.
Ne satış ne de temettü haberi gelmedi.
İyi haftalar herkese.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
ttkomda önce 8 tl ardından 7 tl li fiyatlara yolculuk başladı sanırım. TVF FAKTÖRÜ BÖYLE BİR TUFANDIR İŞTE. GENEL MÜDÜR TTKOMUN İÇİNDEN GEÇTİ DARMA DAĞIN ETTİ BÜTÜN GÖZTERGELERİ BOZDU. BUNU BİLİNÇLİ VE EMİRLE YAPTIĞINA İNANIYORUM.
Son düzenleme : .bozoklu.; 21-02-2022 saat: 17:05.
Tcell yeşil yaktı, bunun sahibi yok, yok yok sahibi çok.
Çok rezil hisse vesselam, endeks yeşilken de, kırmızıyken de düşüyor.
merak etmeyin bu fiyatlardan almayan , elinde mal olupta satanlar 40 - 50 olsa kapışırlar. hisse başı 1,65 kar ile bu fiyatlarında altına düşmesi çok komik olur.bu 1,65 lik karda en öldüm durumundaki karıdır şirketin...bir süredir tahtada yabancı çıkışı gözüküyor.siz olsanız alacağınız temettünün %30 unu stopaj olarak vermek istermisiniz ??? işte bıyıklılar satıp yerli kuruma geçiyorlar %10 stopaj için....olası bi haberde 0 -50 den malı çakacaklarsa eğer malı çeşitli kurumlara dağıtıp izlerini kaybettirimeleri lazım...bence yabancı satışının nedenleri bunlar olabilir...bu sıra gelecek genel kurul , temettü ve satış haberlerine odaklanın ...elinizdeki malıda kaptırmayın... selametle![]()
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Sn. Temelci, Tcell'de de aynı durum var ama yer çekimine karşı direniyor hisse.%1.5 artıda hisse, son zamanlarda pozitif ayrıştı.
ttkomun karı türkcellden çok.hem gsm hem fiber altyapımız var...şuan satış aşamasındayız..halka açıklığımız %13..türkselin borcunda büyük yükseliş vardı (tam emin değilim şöyle bi bakmıştım bilançoya)...ben temel verilere göre hareket ederim..ttkom bana göre çok daha avantajlı..düştüysek kalkarız sorun değil...![]()
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer İmleri